Webinar

Sådan vil Big Data revolutionere fremtidens ledelse - webinar

ved Erik Brynjolfsson, Professor of Information Technology, Director for The MIT Center for Digital Business, MIT Sloan School of Management, Boston, U.S.A.

Online Arrangement

Tirsdag d. 31. december 2013

Kl. 09:00 - 16:00

Gratis

 

Beskrivelse

Se – eller gense og hør Erik Brynjolfssons indlæg om Big Data på Lederforums konference Ledelse der Styrker 2013.  

Internet, smartphones, sociale medier – vi producerer en ufattelig mængde
data, som hvis du anvender disse data på den rigtige måde, har potentialet til at revolutionere moderne virksomhedsledelse.  Der er god økonomi i at afløse mavefornemmelser med hårde facts. Rigtigt anvendt, kan de store mængder data øge din virksomheds omsætning og indtjening. 

Men hvis du omvendt fejlfortolker de mange data, så kan det gå grueligt galt – og der er desværre mange ledere, der drager de forkerte slutninger.  

Opkobling til webinaret
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet hvor webinaret vises. Skriv din e-mail i det blanke felt og tast enter. Herefter bliver du registreret på sitet og modtager et link i din mail indbakke, et link som linker dig direkte videre til optagelsen. Du vil modtage link senest to hverdage fra din tilmelding.

Det er gratis at se webinaret.

 

Praktisk Info

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 31. december 2013

Kl. 09:00 - 16:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

31. december 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

1000


Ledige pladser

871


Arrangementsnr.

308492


Arrangør

IDA Lederforum


 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.