Arrangement

Scrum anvendt som agil projektmodel - er det blot forbeholdt IT-projekter?

Onsdag d. 02. april 2014

Kl. 17:30 - 21:30

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

Der er et stort potentiale i indførelse af agil projektledelse. Scrum, der efterhånden er defacto standarden for agil projektledelse i software-branchen, lover mangedobling af effektivitet, høj kvalitet, samt glade kunder og medarbejdere. Scrum er let at forstå: Der er få regler, som skal følges, og endnu færre roller, der skal besættes. Det er derfor for mange et indlysende valg, når der skal ske forandringer i organisationen. På trods af dette, er der alligevel mange virksomheder, som har store udfordringer med at få Scrum til at fungere optimalt - oftest fordi man overser, at der er tale om mere end blot en ny projektledelsesmetode.

Scrum kan med fordel også anvendes i projekter som indbefatter andet end blot softwareudvikling. Mødets indlægsholder, Bent Myllerup - der har mange års erfaringer med anvendelse af Scrum både indenfor og uden for IT-projekter, vil introducerer Scrum, beskriver udfordringerne og adresserer, hvordan man som leder og medarbejder kan få det optimale ud af transitionen til Scrum.

Bent der er den første europæiske Certified Scrum Coach, samt Certified Scrum Trainer, har med succes implementeret Scrum og agil projektledelse i organisationer, på tværs af faglige, sproglige, kulturelle og geografiske grænser. Han blogger om Scrum, agile tilgange og coaching på Computerworlds danske Scrum-blog (http://www.computerworld.dk/blog/scrum-bloggen) samt agile42’s internationale blog (http://www.agile42.com/en/blog/)

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Onsdag d. 02. april 2014

Kl. 17:30 - 21:30


Pris

Studiemedlem

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

200 kr.

Ledig

200 kr.

Firmamedlem

485 kr.

Medlem af arrangør

485 kr.

Seniormedlem

485 kr.

Medlem

585 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

935 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.935 kr.

Tilmeldingsfrist

26. marts 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

310242


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden