Arrangement

Signalprogrammet ERTMS vest

Kongens Lyngby

Tirsdag d. 09. april 2013

Kl. 16:00 - 18:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Til signalprogrammet blev valgt to leverandører. Thales-BBR  blev den ene leverandør og skal nu levere det nye ERTMS signalsystem til Vestdanmark.

Signalprogrammet vil omfatte udskiftning af alle de sikringstekniske anlæg, herunder de mange overkørselsanlæg samt et fjernstyringsanlæg. Derudover skal der interfaces til de nye ERTMS-anlæg for Østdanmark, som leveres af Alstom, og til de tyske baners fremtidige ERTMS.

Signalprogrammet er nu gået ind i designfasen som gennemføres i tæt sam-arbejde med Banedanmarks projektgruppe. Thales-BBR skal derefter fortsætte med projektering og fabrikstest med efterfølgende test, godkendelse  samt ibrug-tagning af pilotstrækningen Langå-Frederikshavn. Derefter følger udrulning til de øvrige strækninger.

Vi skal høre om de spændende tekniske, trafikale og tidsmæssige udfordringer som Thales-BBR står overfor - og hvorledes de er planlagt håndteret, herunder hvorledes Thales-BBR vil organisere det store anlægsarbejde med udrulning af anlæggene pa° i Jylland samtidig med at togdriften afvikles regelmæssigt.

Foredraget afholdes på engelsk.

Deltagelse er gratis.

 

Praktisk Info

Hvor

DTU - Bygning 113

Bygningstorvet

2800 Kongens Lyngby


Hvornår

Tirsdag d. 09. april 2013

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Ekstern mødedeltager

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

07. april 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

3


Arrangementsnr.

996706


Arrangør

IDA Rail