Arrangement

Skab dig et bæredygtigt netværk via NetWeaving & NetWorking II

Aalborg

Onsdag d. 30. november 2011

Kl. 17:30 - 21:00

Gratis

 

Beskrivelse

ArbejdsVilkårsUdvalget indbyder til 2 spændende aftener i træk udi disciplinen ”at skabe et bæredygtigt netværk” til fremme af din karriere – dine arbejdsvilkår, dine lønforhold m.m.; AVU Nord afholder derfor ”NetWeaving” den første aften – det er den mere teoretisk betonede del efterfulgt af ”NetWorking” aftenen efter, hvor der vil være endnu flere praktiske øvelser indlagt.

Som noget nyt har vi planlagt disse 2 spændende arrangementer 2 aftener i træk – d. 29 & 30 november 2011 – begge fra 17.30 – 21.00 – og begge under kyndig ledelse af Simone Lemming Andersen - journalist, cand. phil. og forfatter til bestsellerbøgerne ”Få succes i netværk” og ”Networking - en professionel disciplin”. Bogen ”Networking - en professionel disciplin” udleveres til samtlige deltagere efter mødet til yderligere selvstudie.

Networking:
Fremtiden ligger i hænderne på de mennesker, der kan networke!
Solide netværkskompetencer er altafgørende i et vidensamfund. Derfor bliver mennesker, der er i stand til at agere i forskellige netværkssammenhænge, ofte meget succesfulde og eftertragtede. For at få succes som networker skal du kunne håndtere den praktiske disciplin, det er, at være en god kontaktskaber og kommunikatør.

Indhold:
- Hvordan skaber du netværk, og hvordan kan de bruges?
- Koden - til den gode kontakt
- Hvad er god og effektiv kommunikation - herunder attitude, status og smalltalk?
- Cirkulation og introduktion i netværk?

Udbytte:
- Deltageren får en værktøjskasse med remedier, der gør det sjovt og effektivt at arbejde professionelt med netværk.
- Foredraget er interaktivt, hvilket giver gode muligheder for allerede under seancen at udbygge sit netværk.

NetWeaving – får det bedste frem i dig!
NetWeaving er det nyeste skud på stammen af teknikker til networking. Her handler det om at sætte fokus på spørgsmålet: Hvad kan jeg hjælpe dig med? - Og ikke: Hvad kan du gøre for mig?

Mange mennesker finder traditionel networking akavet og ligefrem uetisk. Det kan gode netværksteknikker og NetWeaving bløde op på og endda gøre det til en berigelse at opsøge nye kontakter.

Når du har indarbejdet NetWeavingteknikkerne, kommer du glad og inspireret hjem fra bl.a. netværksmøder, job og sociale arrangementer. Du får også en fornyet lyst og interesse i selv at tage initiativ til at være imødekommende, da du hurtigt mærker en positiv reaktion fra de mennesker, du kontakter. Glæden ved NetWeaving - at kunne hjælpe andre mennesker - frigiver endorfiner, og det skaber en konstruktiv lykkefølelse i kroppen.

Ved at deltage i kurset får du en indsigt i, hvad NetWeaving er, og hvordan du kan bruge teknikkerne - til glæde for både dig selv og dine omgivelser.

Oplægsholder Simone Lemming Andersen har hentet inspirationen til Netweaving i udlandet, hvor hun også har studeret og afprøvet teknikkerne. Kan det virkelig lade sig gøre at gennemføre en forhandling, hvor begge parter føler, at de går ud af forhandlingen som vindere? Ja, det kan det. Det handler blandt andet om at få afdækket parternes virkelige ødegå.

Oplægsholder: Simone LemmingAndersen, Journalist, Cand. Phil og forfatter til bestsellerbøgerne ”Få succes i netværk” og ”Networking - en professionel disciplin”


Pris: Kr. 100,- for IDA Medlemmer for begge kursusaftener.

Der er inkluderet sandwich, frugt, vand, sodavand og kaffe/the.

 

Praktisk Info

Hvor

Ingeniørhuset i Aalborg

Vestre Havnepromenade 9. 3 sal

9000 Aalborg


Hvornår

Onsdag d. 30. november 2011

Kl. 17:30 - 21:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Underviser

0 kr.

Tilmeldingsfrist

25. november 2011 - kl. 00:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

3


Arrangementsnr.

124700


Arrangør

Kompetenceforum, IDA Nord