Arrangement

SKYLIGHT med Kurt Ravn – teater

"Vær klar til at græde - og tænk bagefter" skrev New York Times efter premieren på Broadway i år. Glæd jer til bl.a. Laura Drasbæk og Kurt Ravn i Landsteatrets opsætning!

Silkeborg

Fredag d. 02. oktober 2015

Kl. 19:30 - 21:30

Fra 235 kr.

 

Beskrivelse

Der er tidspunkter i teatret, hvor man pludselig befinder sig grebet af stilhed. Der er ingen nervøsitet eller hoste, ingen flytter sig på sæderne. Publikums opmærksomhed er så spændt, så det næsten er håndgribeligt. Davids Hares SKYLIGHT er præget af sådanne øjeblikke. SKYLIGHT var den helt store succes i London i sidste sæson, hvor den spillede for udsolgte huse. I år spillede den på Broadway i New York.

Vi befinder os på en kold aften i Kyra Hollis lurvede lejlighed i London. Hun har en 1. klasses grad i matematik, men arbejder som lærer for udsatte børn. En aften får hun uventet besøg, først af Frank, søn af Tom Sergeant, som hun tidligere arbejde for og havde en 6 år lang affære med, senere af Tom selv. Han er en succesfuld og karismatisk kapitalist. Spøgelser fra fortiden og parrets modstridende politiske ideologier kaster skygger over aftenen. Han beskylder hende for at smide sine talenter væk ved at undervise og kan ikke forstå hendes motivation, men Kyra har ændret sig. Hun er blevet lidt af en puritaner. Vil de atter finde sammen? SKYLIGHT veksler konstant mellem det personlige og det politiske.

Medvirkende: Kurt Ravn, Laura Drasbæk og Simon Jørstad

Producent: Landsteatret

Prisen inkluderer et glas vin eller en øl/vand, som serveres i pausen ved reserverede borde i Café 1. Række i foyeren.

Udlevering af billetter: Sker i Musikteatrets foyer ved indgangen og garderoben, som er gratis. Der skiltes med IDA. Der er reserveret borde til IDA til drikkevarer i pausen. Forestillingen varer ca. 2 timer inkl. pausen.

 

Praktisk Info

Hvor

Jysk Musikteater

Papirfabrikken 80

8600 Silkeborg

Store Sal


Hvornår

Fredag d. 02. oktober 2015

Kl. 19:30 - 21:30


Pris

Ledig

235 kr.

Medlem

235 kr.

Seniormedlem

235 kr.

Studiemedlem

235 kr.

Tilmeldingsfrist

20. september 2015 - kl. 16:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

26


Tilvalg

Ledsager

235 kr.

Børn og unge under 25 år

195 kr.

Arrangementsnr.

314818


Arrangør

Silkeborg Afdeling, IDA Vestjylland