Arrangement

Smag på molekylær gastronomi

Aarhus C

Torsdag d. 24. november 2011

Kl. 19:30 - 21:30

Fra 50 kr.

 

Beskrivelse

Molekylær gastronomi er et nyt ord i det moderne køkken.

Foredraget vil give et indblik i den molekylære gastronomi ud fra en kemisk synsvinkel med udgangspunkt i hvordan vi smager og dufter med hhv. tungen og næsen.

En række historier og begreber fra den molekylær gastronomiske verden vil blive præsenteret. Baseret på kendskab til de kemiske forbindelser som findes i fødevarer og begreber som f.eks. flavour pairing vil en række eksempler på nye smage og kombinationer blive præsenteret og der vil være mulighed for smagsprøver baseret på eksempler fra foredraget.

Pris:
Kr. 100 pr. person.
For studerende er prisen kr. 50 pr. person.
Max en ledsager pr. IDA-medlem.

 

Praktisk Info

Hvor

Aarhus Universitet - Langelandsgade

Langelandsgade 120

8000 Aarhus C


Hvornår

Torsdag d. 24. november 2011

Kl. 19:30 - 21:30


Pris

Studiemedlem

50 kr.

Arbejdsledig, medlem

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Ledsager til medlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

15. november 2011 - kl. 00:00


Antal pladser

109


Ledige pladser

2


Arrangementsnr.

124035


Arrangør

Aarhus Afdeling, IDA Østjylland