Arrangement

Sønderborg: Implementing Continuous Delivery in practice for embedded devices

En gennemgang af hvordan og hvorfor man indfører Continuous Integration & Continuous Delivery. Med solidt afsæt i praktisk erfaring fra embedede projekter.

Sønderborg

Torsdag d. 05. november 2015

Kl. 15:30 - 17:00

Gratis

 

Beskrivelse

Foredraget vil gennemgå dele af teorien bag Continuous Integration & Continuous Delivery. Der vil bliver vist praktiske eksempler på både Continuous Integration & Continuous Delivery under præsentation.

Vi vil gennemgå faldgruberne ved Continuous Integration, hvor skal man passe på, hvor skal udviklerne have frihed og hvor skal der være 100 % kontrol.

Vi vil vise vores version af en Continuous Delivery Pipeline, og forklare hvordan den er sat op. Vi vil også snakke en del om udfordringer ved implementering af Continuous Integration & Delivery

Der serveres en sandwich i pausen.

Rasmus Voss, Continuous Integration Consultant, VossCon
Rasmus Voss har specialiseret sig i Continuous Integration, software releasing, og process automation. Hans store viden på disse felter er opbygget gennem en karriere på 10 år hos Nokia.

Rasmus har arbejdet som Konsulent hos Scheider-Electric og er nu hos Codesealer Aps som udvikler sikkerhed til bank sektoren. 

Jonas Bang Christensen, Director Release Management, Sitecore
Jonas bang Christensen har mere end 10 erfaring som projektleder inden for software udvikling, med fokus på integration, release og levering, men har også været i maskinrummet og opsat en del Jenkins jobs og pipelines.

Jonas har de seneste år arbejdet dedikeret med at implementere Continuous Integration & Delivery forskellige organisationer.

 

Praktisk Info

Hvor

Alsion

Alsion 2

6400 Sønderborg

M301


Hvornår

Torsdag d. 05. november 2015

Kl. 15:30 - 17:00


Pris

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

01. november 2015 - kl. 15:30


Antal pladser

33


Ledige pladser

11


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

315256


Arrangør

Sønderjylland Afdeling, IDA Syd