Arrangement

Soulaima Gourani & Lars Kolind om Forandring & Forankring

Kom og hør Soulaima Gourani & Lars Kolind debattere Forandring & Forankring, både på det personlige plan og som virksomhedsorganisation. Mød og oplev to personligheder inden for det globale erhvervsliv!

København V

Tirsdag d. 21. oktober 2014

Kl. 17:00 - 19:30

Fra 175 kr.

 

Beskrivelse

"Det er min livsfrygt at gro fast" siger samfundsdebatøren Soulaima Gourani. "Magelige danske virksomhedsledere har meget at lære" siger bestyrelsesformanden Lars Kolind.
Oplev dem i med og modspil.

Soulaima Gourani er forfatter til to bøger "Tag magten over din karriere" og "Mod til succes". Hun siger "Jeg tør skille mig ud fra flokken og sige ting andre ikke tør. Jeg tør være anti-autoritær og italesætter emner".

Lars Kolind, har som topleder og bestyrelsesformand været med til at udvikle flere virksomheder til globale vindere. Kineserne har hentet den tidligere Oticon-boss til Shanghai. Han efterlyser ambition og mod hos danske ledere og medarbejdere.

Kl. 18.00 Pause med forfriskning: Øl eller vand.

-----------------------------------------------------

Soulaima Gourani arbejder som global konsulent - hele verden er hendes arbejdsplads og lufthavnen hendes mødested, når hun skal på arbejde. Hun siger om Forandring & Forandringer "Mennesker hader som udgangspunkt forandringer. Så når du siger forandringsparat - ved du så hvad det egentlig vil sige at være parat og åben overfor forandringer? Det er faktisk utroligt svært at navigere en virksomhed iegnnem kriser og forandringer, hvis ikke medarbejdere og kolleger er rustet og indstillet på, at det er nødvendigt at ændre sig. Forandringer sker uanset hvad. Du bliver hele tiden stillet foran nye problemer, nye relationer, ny teknologi og lignende, men spørgsmålet er hvordan du tackler disse forandringer?"  

Lars Kolind er en velkendt ledelsesguru, iværksætter, investor, international forfatter og bestyrelses-formand. Han underviser nu kinesiske topdirektører, som skal omstille Kina fra produktionsland til vidensamfund. Om Forandring & Forandring siger han "Vi har en kæmpe konkurrencefordel i Danmark gennem vore evne til at skabe mening, arbejde sammen og tage ansvar. Men vi falder på halen for stærke mænd som tror at kontrol og styring er løsningen på alle problemer".

IDA Studiemedlemmer tilbydes specialpris, kr. 175,-

Mødet vil blive streamet, der er særskilt tilmelding til webinaret.

Netværksmiddag:
Efter mødet er det muligt for et begrænste antal at deltage i en netværksmiddag med Lars Kolind. Denne middag skal du tilmelde dig til separat ved tilmeldingen.
Netværksmiddag (2 retter inkl. 2 gl. vin/øl) kr. 359,- (tilmelding efter først-til-mølle princippet, der er kun er 36 pladser i alt).

Signerede bøger:
Signerede kan bestilles ved tilmelding:
Soulaima Gourani: "Mod til succes" (signeret) kr. 210,-
Lars Kolind: "Unboss" (signeret) kr. 200,-

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Ingeniørforeningen

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V

Konferencesalen


Hvornår

Tirsdag d. 21. oktober 2014

Kl. 17:00 - 19:30


Pris

Studiemedlem

175 kr.

Firmamedlem

250 kr.

Medlem af arrangør

250 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

350 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

350 kr.

Ledig

350 kr.

Medlem

350 kr.

IDA Engineering Club

350 kr.

Seniormedlem

350 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.350 kr.

Tilmeldingsfrist

20. oktober 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

22


Tilvalg

Bog: Lars Kolind "Unboss" (signeret)

200 kr.

Bog: Soulaima Gourani "Mod til succes" (signeret)

210 kr.

Netværksmiddag (2 retter inkl. 2 gl. vin/øl)

359 kr.

Arrangementsnr.

310999


Arrangør

IDA Proces


Medarrangører

DDL Lederforum