Arrangement

Spis dig til TOPTUNET HJERNE- OG KROPSKEMI

TRÆT EFTER FROKOST HUMØRSYG HEN PÅ EFTERMIDDAGEN UDBRÆNDT LÆNGE FØR SENGETID STRESSET OG UOPLAGT I HVERDAGEN Dårlige kostvaner, ingen motion og ringe søvn bringer kropskemien i ubalance men du kan spise dig til TOPTUNET HJERNE- OG KROPSKEMI

Ringsted

Onsdag d. 11. december 2013

Kl. 17:30 - 20:30

Gratis

 

Beskrivelse

Men hvis dine kostvaner, motionen og for ringe søvn bringer kropskemien i ubalance og forsømmer at skabe fundamentet for hele dens trivsel, så er det akkurat, hvad der sker. 

Rigtig mange af os er trods velstand og talrige muligheder for at stræbe mod det optimale, tykke og/eller ude af form, energiforladte, sygdomsramte og stressede - eller på vejen til at blive det.

Det gør vores seminar op med, når Martin Kreutzer med afsæt i hverdagens udfordringer på underholdende vis formidler konkrete redskaber til at rykke dig i en mere energirigtig retning. 

Kom og støt op om dette fantastiske foredrag

Den prøjsiske sundhedspragmatiker Martin Kreutzer, der er landskendt fra TV, radio samt diverse aviser og magasiner, hører til landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder kost og sundhed. Både i rollen som foredragsholder og som personlig ernæringsvejleder kobler han som gammel 'rotte' i gamet sin store viden fra den naturvidenskabelige forskningsverden med sine erfaringer fra den succesfulde vejledning af hundredevis af klienter. 

 

Praktisk Info

Hvor

Ringstedhallernes Selskabslokaler,

Tvær Allé 8

4100 Ringsted

Lokale 4 og 5


Hvornår

Onsdag d. 11. december 2013

Kl. 17:30 - 20:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

06. december 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

41


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

150 kr.

Arrangementsnr.

309171


Arrangør

AVU, IDA Sjælland