Arrangement

Spis dig til toptunet hjerne- og kropskemi - Vol 2

Få inspiration til mad og træning

Odense C

Tirsdag d. 08. oktober 2013

Kl. 17:00 - 20:30

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

Det er ikke en naturlov at være søvnig efter frokost, sukkertrængende midt på eftermiddagen, irritabel lige før aftensmaden og mentalt bombet flere timer før sengetid. Ikke desto mindre er det den norm, som rigtig mange mennesker underkaster sig, fordi de spiser, drikker, træner og restituerer på en måde, som kolliderer med kropskemien.

 

Foredraget indbyder til at bryde denne norm ved at inspirere dig til konkrete justeringer, der giver maksimal energi.

 

Foredraget vil give dig inspiration til at ændre dit syn på kosten, motionen og den øvrige adfærd i relation til kroppens hormonelt styrede energiniveau - og vil på underholdende vis formidle konkrete redskaber til at lade kroppens batterier helt op – og holde spændingen i døgnets vågne timer!

 

Omdrejningspunktet er, hvordan du får:
 

1. Kort resume af det tidligere indspark. Hvordan går det med at plante regelmæssige måltider, synke levertranen og gnaske kiwien? Er der hængepartier eller gode oplevelser og erfaringer at dele? Der bliver også en introduktion til den herligt nemme Dirty Harry model, som redskab til at få gjort op med hængepartierne.
2. Selv den bedste kost bringer dig ikke i topform. Vil du give dig selv de bedst mulige trivselsvilkår, så er der en stribe elementer, som er yderst vigtige at prioritere. Først og fremmest er der motionen. Får du gjort det, der som minimum skal til ? Deltagerne bliver introduceret til den optimale træningsuge, med inspiration til geniale redskaber, der på rekordtid giver bonus. Vi kommer til at røre os, når kropskernens styrke – eller mangel på samme – udstilles med In Da Club testen, så for enkelte kan dette punkt godt blive lidt grænseoverskridende.
3. Det friske kranium. Sundhed er meget mere, end kost og motion. Et af de mest nedprioriterede redskaber til sundhedsoptimering er gode søvnrutiner. Der er masser af ting at tage fat i, når det kommer til søvnen, og jeg er sikker på at ramme et ømt punkt hos en del af deltagerne. Lidt inspiration til hvad dette punkt kommer til at rumme findes her http://borsen.dk/nyheder/sundhed/artikel/1/223640/soevn_er_den_oversete_sundhedsfaktor.html

 

Målgruppe

Alle, der ønsker fyrig inspiration til at justere livet ind i lidt sundere energigivende rammer

 

Underviser
Ernærings- og træningskonsulent Martin Kreutzer, Discretio


Pris
Medlem: Kr. 100,-
Ledsager: Kr. 150,-

Tilmelding
Du kan tilmelde dig og din evt. ledsager på ida.dk/arr.nr. 307473. Sidste frist for tilmelding er d. 30. september. BEMÆRK at tilmeldingen er bindende fra d. 30. september.

 

 

Praktisk Info

Hvor

Fællesdomicilet - Odense

Englandsgade 25

5000 Odense C


Hvornår

Tirsdag d. 08. oktober 2013

Kl. 17:00 - 20:30


Pris

Ledig

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.100 kr.

Tilmeldingsfrist

06. oktober 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

34


Ledige pladser

1


Tilvalg

Ledsager

150 kr.

Arrangementsnr.

307473


Arrangør

AVU, IDA Fyn