Arrangement

Spis og lev dig glad, i godt humør og til meget mere energi

Spis og lev dig glad, i godt humør og til meget mere energi med Umahro Cadogan: hvor fokus er på hjernen og energi.

København Ø

Tirsdag d. 17. november 2015

Kl. 17:00 - 19:30

Fra 75 kr.

 

Beskrivelse

Vil du gerne have endnu bedre humør, energi og koncentration?

Har du, eller en der står dig nær, depression eller en beslægtet tilstand såsom OCD, angsttilstande eller bipolær lidelse?

Døjer du eller de med psykisk sårbarhed?

Vil du gerne vil vide, hvad du selv kan gøre med kost og ernæring, hvor du kan finde yderligere informationer og vil du gerne have indsigt i hvad depression o.l. psykiske problemer er, set i et biokemisk og fysiologisk perspektiv?

Hvis svaret er ja, så er dette er det rette foredrag!

Jeg deler ud af mine mange års erfaring og viden fra behandling af patienter og undervisning af behandlere med, så du får den viden og de redskaber, der skal til for at du bedre kan træffe vælg om hvordan kost, ernæring, motion o.l. kan bruges i håndteringen af lige din situation med depression eller andre former for psykisk sårbarhed.

"SPIS DIG GLAD OG I BEDRE HUMØR" er for dig der:
  • Gerne vil være i endnu bedre humør, have endnu bedre koncentration og have endnu mere mental energi og overskud
  • Har en depression, vinterdepression, angst, OCD, bipolærlidelse e.l. psykisk sårbarhed og vil gerne inddrage kost og ernæring  i din behandling
  • Du har haft depression, vinterdepression, angst, OCD, bipolærlidelse e.l. psykisk sårbarhed og vil gerne have up-to-date viden om, hvad du selv kan gøre med kost og ernæring for at styrke dit sind og hjerne 
  • En eller flere personer nær dig har eller har haft depression, vinterdepression, angst, OCD, bipolærlidelse e.l. psykisk sårbarhed og du vil gerne vide, hvordan du kan hjælpe
  • Du arbejder professionelt med depression og andre former for psykisk sårbarhed og vil gerne have en ide om, hvilke muligheder for behandling, der gemmer sig i kost og ernæring

 

Om Umahro

Umahro Cadogan er ekspert i ernæring, madlavning, gastronomi, sundhed, Functional Medicine og high performance.
Han har hjulpet tusindvis af mennesker i 1-til-1 konsultationer og hundredetusinder til kurser, foredrag og workshops.
Umahro er forfatter til bestseller kogebøgerne i Køkkenrevolution-serien og har skrevet Herrerevolution: Sådan får du styrke, potens og power og har bidraget til mange andre koge- og fagbøger.
Umahro har undervist og/eller eksamineret mange af de kostvejledere og ernæringsterapeauter, der er i Danmark.
Umahro har undervist for Psykiatrifonden og Psykisk Sårbar. Desuden er han konsulent for The Institute For Functional Medicine, der er med til at skabe fremtidens sundhedsvæsen med patienten i centrum.
Og fornylig er han blevet lektor på mastersgraden i Nutrition and Functional Medicine på The University of Western States.
Umahro fik selv kronisk tarmbetændelse med stort set alle kendte følgesymptomer i 1997. Ved hjælp af ændringer i kost og levevis samt meget målrettet og individualiseret brug af næringsstoffer, kosttilskud og medicin, fik Umahro bugt med symptomerne.
Umahro har været helt uden symptomer og raskmeldt siden 2002 og dyrker nu sport meget højt plan igen. Men det er kun fordi, at han er meget opmærksom på at spise og leve helt optimalt i forhold til hans unikke behov.

 

Praktisk Info

Hvor

August Krogh Instituttet

Ole Maaløes vej 5

2100 København Ø


Hvornår

Tirsdag d. 17. november 2015

Kl. 17:00 - 19:30


Pris

Studiemedlem

75 kr.

Ledig

150 kr.

Medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Tilmeldingsfrist

17. november 2015 - kl. 12:00


Antal pladser

150


Ledige pladser

116


Tilvalg

Ledsager

100 kr.

Arrangementsnr.

315130


Arrangør

Studieudvalg, IDA Sjælland