Webinar

Strategisk Happiness - on demand webinar

The Scientific happiness fact of the week: You are 3x more creative when you are happy

Online Arrangement

Onsdag d. 31. december 2014

Kl. 00:00 - 00:00

Gratis

 

Beskrivelse

(Dette webinar er optaget d. 26-06-2013)

Happiness er i den grad en tendens, der sparker døren ind hos de moderne virksomheder. Og det er der god grund til – forskning fra nogle af verdens mest anerkendte universiteter, Stanford University og Harvard University blandt andet, viser nemlig en direkte sammenhæng mellem din produktivitet og evne til at være kreativ og innovativ – og hvor glad du er. Faktisk, så har glæde en direkte målbar effekt på mange flere parametre end ovenstående: Stanford Universitys forskning dokumenterer, at uanset årsagen til at man er glad, så bliver man mere produktiv, hjælpende, samarbejdsvillig, kreativ, modstandsdygtig, energisk og sundere. Pludselig rimelig interessant for bundlinjen, ikk'?

Få et overblik over happiness-trenden og de seneste globale videnskabelige resultater – inden vi dykker ned i de eksempler og cases der har skabt bundlinje-resultater og ser nærmere på nogen af de tools der allerede nu gør det muligt at arbejde med strategisk happiness individuelt og som virksomhed

Takeaways

 • Præsentation af måder og metoder, hvorpå du effektivt kan omsætte din nye viden om happiness til effektive ledelsesinput.
 • De seneste tal og beskrivelser af happiness-forskningens effekt på organisationer og ledelsesbegreber.
 • Skidt fra kanel – hvad virker? Prøv nogle forsøg og mærk selv, hvad der virker.
 • Cases og hands on-eksempler fra brugen af happiness i ledelse og organisationer fra nogle af verdens mest succesfulde virksomheder.
 • Forståelse for kort- og langsigtede happiness-tiltag, der kan forbedre din organisation.
 • Opkobling til webinaret
  Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet hvor webinaret vises. Skriv din e-mail i det blanke felt og tast enter. Herefter bliver du registreret på sitet og modtager et link i din mail indbakke, et link som linker dig direkte videre til optagelsen. Du vil modtage link senest to hverdage fra din tilmelding.

  Det er gratis at se webinaret.

   

  Praktisk Info

  Hvor

  Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone


  Hvornår

  Onsdag d. 31. december 2014

  Kl. 00:00 - 00:00


  Pris

  Deltager, ikke medlem af IDA

  0 kr.

  Studerende, ikke medlem af IDA

  0 kr.

  Firmamedlem

  0 kr.

  Medlem af arrangør

  0 kr.

  Ledig

  0 kr.

  Medlem

  0 kr.

  Seniormedlem

  0 kr.

  Studiemedlem

  0 kr.

  Tilmeldingsfrist

  31. december 2014 - kl. 23:59


  Antal pladser

  1000


  Ledige pladser

  962


  Arrangementsnr.

  309705


  Arrangør

  IDA Lederforum


   

  Sådan deltager du

  Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
  Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

  Download præsentationer
  Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.