Arrangement

Stressfri tid er bedre tid - Århus

Kom og hør, hvordan du med enkle midler kan få en mere afslappet og gladere hverdag.

Aarhus C

Tirsdag d. 13. maj 2014

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 175 kr.

 

Beskrivelse

Civilingeniør Birgit Liv Hansen giver et bud på, hvordan arbejdshukommelsen virker og hvad der sker, når den oversvømmes. Hjernen har ikke udviklet sig væsentlig siden stenalderen og selv om menneskeheden faktisk er blevet klogere med tiden, er det interessant at se på, hvordan vi kan blive bedre til at klare netalderens udfordringer uden at få stress.

Det handler om at få tingene gjort og mange har det nok med planlægningssystemer som med slankekure: de kender dem alle sammen, men følger dem ikke lige! Her vil du blive præsenteret for nogle få enkle arbejdsvaner, der effektivt giver luft i tidsbudgettet og også høre om, hvorfor overspringshandlinger er nødvendige og ligefrem nyttige.

Sidst, men ikke mindst, påvirkes vores humør og koncentrationsevne af, hvordan vi kommer ud af det med andre. Selv små konflikter med familien eller kollegaer fylder forholdsvist mere end andre forstyrrelser. Hør om hvilken betydning det vi selv tænker har og få tre gyldne råd om konfliktløsning - de er samtidig så enkle, at du også kan huske dem, når du kommer hjem.

Forplejning:
Der vil blive serveret isvand, frugt, sandwich, bl. vand, kaffe/te og kage

Foredragsholder:
Birgit Liv Hansen er civilingeniør med en HD i ledelse og organisation. Efter 15 år som totalentreprenør, 3 år som selvstændig rådgiver og 2 år hos Simens Windpower, underviser hun nu på Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet.

Har du spørgsmål kontakt:
Annette Terp Andersen, IDA
ata@ida.dk eller tlf. 33 18 47 65

 

 

Praktisk Info

Hvor

Scandic The Mayor

Banegårdspladsen 14

8000 Aarhus C


Hvornår

Tirsdag d. 13. maj 2014

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

175 kr.

Ledig

175 kr.

Medlem

175 kr.

Tilmeldingsfrist

11. maj 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

31


Ledige pladser

12


Arrangementsnr.

309302


Arrangør

IEF-Fonden