Konference

Styrk din præsentation med grafisk facilitering

Lær grundelementerne i grafisk facilitering og få inspiration til hvordan det kan bruges i dit daglige arbejde. Alle kan være med! Du går ikke blot hjem med nye færdigheder, men også et tegne-kit så du hurtigt kan komme i gang med bedre præsentationer.

Onsdag d. 21. marts 2018

Kl. 17:30 - 22:00

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

Selvom du ikke har tegnet siden børnehaven, så vil du efter kurset været i stand til at tegne menneskefigurer i forskellige positurer og med mange forskellige ansigtsudtryk, du kan tegne enkle og udtryksfulde symboler og ikoner, ligesom du lærer at udforske og udfolde forskellige begreber, som f.eks. ledelse, målsætninger og effektskabelse, gennem tegninger.

Måske tænker du nu, at det er gammel vin på nye flasker? Og hvis du gør det, så har du fuldstændig ret! Vi har nemlig brugt grafisk facilitering i over 30.000 år. Måske var de første huletegninger i virkeligheden referater af veloverståede jagter. Eller måske var det de første spæde forsøg på en projektplan? Uanset hvad, så bruger vi dagligt symboler til at orientere os i verden - i trafikken, i vejrudsigten, i vejledninger og mange andre steder. Det skyldes ikke mindst, at 60% af hjernens kapacitet bruges af øjnene, og at vi opfatter illustrationer op til 20 gange hurtigere end vi opfatter skrevne budskaber - vores hjerne virker til at være genetisk programmeret til at forstå tegninger. Og det kan vi alle blive meget bedre til at udnytte.

På kun fire timer lærer du grundelementerne i grafisk facilitering og får inspiration til dit daglige arbejde med præsentationer, mødeledelse og facilitering.

Der udleveres et start-kit med tegneredskaber til alle, som er dit til at tage med hjem efter kurset.

Der serveres sandwiches så ingen skal gå sultne igennem aftenen. Såfremt du har særlige allergier, er vegetar eller veganer så henvend dig gerne hurtigst muligt og senest 7 dage inden kurset til cdragsdahl@gmail.com.

Foredragsholderen er Jesper Oehlenschläger, fra firmaet Gravisi. I kan i videoen nedenfor se en lille teaser til arrangementet. I er også meget velkomne til at tjekke hjemmesiden www.gravisi.dk hvor man desuden kan downloade en lille intro-folder til emnet.

Spørgsmål kan henvendes til: cdragsdahl@gmail.com

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Onsdag d. 21. marts 2018

Kl. 17:30 - 22:00


Pris

Studiemedlem

100 kr.

Medlem af arrangør

130 kr.

Ledig

130 kr.

Medlem

200 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

450 kr.

Tilmeldingsfrist

18. marts 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

25


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

325770


Arrangør

IDA Young Professionals