Webinar

Styrk dine præsentationer - så dine oplæg vil blive husket - webinar

Du holde ofte oplæg for større eller mindre forsamlinger. Typisk er det oplæg, hvor det forventes, at du har styr på det faglige indhold. Du er ikke en Obama og du ved, du kan blive bedre. På webinaret tager du første skridt så dine præsentationer huskes.

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Tirsdag d. 07. maj 2019

Kl. 19:00 - 20:00

Gratis

 

Beskrivelse

Ingeniører, cand.scient.er og it-uddannede skal ofte holde oplæg for større eller mindre forsamlinger. Typisk er det oplæg, hvor det forventes, at du har styr på det faglige indhold. Du har måske endda holdt lignende oplæg før. Men du er ikke en Obama og du ved, du kan blive bedre. På dette webinar tager du første skridt så dine præsentationer huskes.

Underviser:
Signe Bonnén, Artefakt Kommunikation


Webinaret ser du fra din egen pc'er eller tablet. Du kan dermed spare kostbar rejsetid. Du vil undervejs få mulighed for at stille spørgsmål til underviseren. Der vil typisk være 2 billeder på skærmen. Det ene billede viser video fra studiet og det andet billede viser PowerPoints.

Når du tilmelder dig modtager du en bekræftelsesmail, som indeholder link og information om, hvordan du kommer videre.

 

Praktisk Info

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 07. maj 2019

Kl. 19:00 - 20:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 06. maj 2019

Kl. 23:59


Antal pladser

300


Ledige pladser

24


Arrangementsnr.

329187


Arrangør

IEF-Fonden 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.