Arrangement

Superbiler på Sophiendal Gods

Kom til Livsstilmesse på Sophiendal Gods og oplev en køretur i en Ferrari 360 F1 Modena eller en Porsche Cayman S. Du vælger selv om du vil køre bilen eller opleve en tur som passager. Der er mulighed for at tilmelde én ledsager pr. IDA-medlem.

Skanderborg

Søndag d. 03. juni 2018

Kl. 12:00 - 17:00

Fra 350 kr.

 

Beskrivelse

Du har nu muligheden for at opleve en køretur i en af superbilerne Ferrari 360 F1 Modena eller en Porsche Cayman S til Livsstilsmessen på Sophiendal Gods i skønne omgivelser ved Veng i Skanderborg.

Du vælger selv om du vil køre bilen eller opleve en tur som passager. Hvis man vælger at køre selv, så skal man underskrive en kontrakt med hensyn til selvrisiko i forhold til forsikringen inden kørslen eller man kan vælge at nyde turen som passager med chauffør uden at skulle udfylde en kontrakt.

Kontrakten fremsendes inden arrangementet og kan med fordel udfyldes inden og medbringes på dagen. Det vil også være muligt at få udleveret, udfylde og aflevere en kontrakt på stedet, når man møder op, såfremt man selv ønsker at køre bilen.

Turen er på 15 minutter inklusiv instruktion vedrørende kørsel af bilen der omfatter 1) Gearskifte – herunder betjening af bremse og speeder, 2) Begrænset udsyn og frihøjde & 3) Bilens kraftoverskud i forhold til andre biler. Varigheden er også på 15 minutter, hvis man vælger at nyde turen som passager.

Du kan se mere om bilerne her:

https://www.facebook.com/ItalianEventCar/ & her: http://www.italianeventcar.dk/

Prisen for arrangementet inkluderer således kørsel i en af de to biler. Vi kan ikke på forhånd garantere hvilken en af bilerne du kommer ud at køre i men vi fordeler turene efter ønske og først til mølle princippet. Der vil inden arrangementet blive udarbejdet og fremsendt en tidsplan for turene og man bedes møde op senest 30 minutter før den reserverede køretid.

Livstilsmessen finder sted på Sophiendal Gods som du kan se mere om her:

https://www.slotshotel.dk/slotshoteller/sophiendal-slotshotel.html

På Sophiendal Gods har de en frokostanretning til 198 kr. på dagen - men kun 125 kr. i forsalg, så den kan du med fordel bestille inden da her: https://www.slotshotel.dk/nyheder/206-lifestyle-forarsmesse.html

Arrangementet udbydes i samarbejde med Sophiendal Gods og Italian Event Car.

Der er mulighed for at tilmelde én ledsager pr. IDA-medlem.

 

Praktisk Info

Hvor

Sophiendal Gods

Låsbyvej 82

8660 Skanderborg


Hvornår

Søndag d. 03. juni 2018

Kl. 12:00 - 17:00


Pris

Ledig

350 kr.

Medlem

350 kr.

Seniormedlem

350 kr.

Studiemedlem

350 kr.

Tilmeldingsfrist

30. maj 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

21


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

350 kr.

Arrangementsnr.

327182


Arrangør

Aarhus Afdeling, IDA Østjylland


Medarrangører

Elektroteknisk Gruppe, IDA Østjylland

Randers Afdeling, IDA Østjylland