Arrangement

Tæt på rygraden i dansk erhvervsliv

Tirsdag d. 12. juni 2012

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

De, der ejer og driver deres virksomhed selv, ejerlederne, udgør rygraden i det danske erhvervsliv. De rummer det største vækstpotentiale!

Foredrag og paneldiskussion med erhvervsjournalist Carsten Steno, som sætter fokus på de små og mellemstore virksomheder. Få samtidig et eksemplar af hans anmelderroste bog "De virkelige Helte" - et portræt af ejerlederkulturen i dansk erhvervsliv".

Danmark leder med lys og lygte efter vækstvirksomheder, der kan vokse og finansiere vores velfærd. De store børsnoterede selskaber som Novo, Carlsberg, F.L. Schmidt og Vestas er forlængst blevet globale virksomheder. De vokser ude i den store verden, og Danmark betyder stadig mindre for dem. Hvor skal fremtidens job og vækst komme fra?

Seniorjournalist Carsten Steno er én af Danmarks mest erfarne erhvervsjournalister. I 80´erne var han redaktionschef på Dagbladet Børsen, i 90´erne erhvervsredaktør på Berlingske Tidende og i nullerne chefredaktør for ErhvervsBladet.

Han udgav i 2011 på Gyldendal den anmelderroste bog "De virkelige Helte" - et portræt af ejerlederkulturen i dansk erhvervsliv", hvor han kommer under huden på de små og mellemstore virksomheder, som udgør rygraden i dansk erhvervsliv. Bogen, der nu er kommet i 2. oplag, sætter fokus på, hvad de, der driver de mindre virksomheder kan og hvad det er, der ofte også går galt. Samtidig trækkes perspektiverne i de senere års erhvervsudvikling op.
Kom og hør hans spændende og nærværende indlæg. Der er budskaber både til dig, der selv driver virksomhed og til dig, som arbejder eller samarbejder og handler med mindre virksomheder.

Pris: kr. 150 for medlemmer af IDA/IDA Selvstændigforum. Andre kr. 300. Deltagelse iht. IDAs regler.
 
IDA Selvstændigforum  er nu på LinkedIn. Du kan tilmelde dig LinkedIn gruppen IDA Selvstændigforum, og løbende blive opdateret med arrangementer samt få en dialog med andre selvstændige ingeniører og bestyrelsen.
_____________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Tirsdag d. 12. juni 2012

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

150 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

150 kr.

Medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Studiemedlem

150 kr.

Ekstern mødedeltager

300 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.300 kr.

Tilmeldingsfrist

12. juni 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

29


Arrangementsnr.

994097


Arrangør

IDA Selvstændig