Arrangement

TakeAways: Teknologi, innovation og ledelse i Novo Nordisk – en beretning fra CEO Lars Fruergaard Jørgensen

Novo Nordisk ønsker at være ledende på de sygdomsområder, hvor de er aktive. Det er en stor ledelsesopgave at sikre giganten en ledende position på markedet, der kræver et skarpt fokus på teknologi og innovation i en verden under konstant forandring.

København V

Mandag d. 29. april 2019

Kl. 08:30 - 10:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 28. april 2019 - kl. 23:59

 

Beskrivelse

Lars Fruergaard Jørgensen er adm. direktør ved en af verdens største medicinalvirksomheder, nemlig Novo Nordisk. At stå i spidsen for giganten er en stor ledelsesopgave, der kræver et konstant øje på markedet, samfundet, organisationen og ikke mindst brugerne.

Novo Nordisk har en ambition om at være ledende på alle de sygdomsområder, hvor de er aktive, og det kræver en stor ledelsesindsats at sikre en førende markedsposition for en organisation af den størrelse. Et af de fokusområder, der sikrer Novo Nordisk en førertrøje i dansk og internationalt erhvervsliv er et konstant fokus på hvordan innovation, digitalisering og ny teknologi kan sikre ny og bedre behandling for patienter, samt forbedre forretningen. Den interne organisering, medarbejdernes kompetencer og brugernes adfærd og behov må hele tiden være for øje, og for at kunne lykkes med det, har Novo Nordisk hele tiden blik for potentialet i ny teknologi, digitalisering og innovation. Det er en udfordrende ledelsesopgave, og som leder for en organisation af den størrelse, betyder det en grundlæggende accept af, at verden er i konstant forandring.

Lars Fruergaard Jørgensen deler sine erfaringer som adm. direktør og fortæller om den rejse Novo Nordisk har taget på nuværende tidspunkt, hvor ledelse, teknologi og innovation er afgørende.

Om Lars Fruergaard Jørgensen

Lars Fruergaard Jørgensen er CEO ved Novo Nordisk, hvor han har været siden 1991. Med en uddannelse fra Aarhus Universitet indenfor økonomi og administration startede han som økonom og har siden da haft adskillige funktioner i Novo Nordisk og har både arbejdet i Japan, USA og Holland. Siden januar 2017 har han fungeret som CEO, hvor han især er drevet af at innovation som middel til en bedre behandling af patienter og en højere tilgængelighed for patienter i hele verden. I 2017 var Novo Nordisk med til at udarbejde en analyse, der påviste enorme udfordringer indenfor behandlingen af diabetes, hvilket også er en af Lars' mærkesager. Derudover er han lige nu optaget af at arbejde aktivt med kulturen i Novo Nordisk.

OBS: Der opkræves et no-show-gebyr på 200 kr. såfremt du ikke møder op uden afbud.

Program:

Kl. 08:30: Velkomst og introduktion v/ Peter Leth
Kl. 08:45: TakeAway Keynote: Lars Fruergaard Jørgensen
Kl. 09:30: Kaffe og croissant
Kl. 09:45: TakeAway Keynote: Lars Fruergaard Jørgensen
Kl. 10:30: Tak for i dag

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V


Hvornår

Mandag d. 29. april 2019

Kl. 08:30 - 10:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

28. april 2019 - kl. 23:59


Antal pladser

120


Ledige pladser

101


Arrangementsnr.

329977


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

IDA Lederforum Hovedstaden