Arrangement

TECH ART: Når computerspillet Grand Theft Auto V tweakes til kunst

København V

Torsdag d. 24. maj 2018

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

 

Beskrivelse

På en cykeltur i skoven, mistede billedkunstneren Morten Rockford Ravn sit kamera. Savnet af et kamera førte ham til stedet at bruge det virtuelle, indbyggede kamera i Grand Theft Auto (GTA) V. Spillet, som simulerer en kunstig version af Los Angeles, er dirigeret af komplekse algoritmer.

Er du nysgerrig på, hvilke kunstværker, der kom ud af det, så kig forbi IDA INNOVATE, hvor du over en kold øl eller vand, i selskab med andre kunstinteresserede, kan møde og høre billedkunstneren Morten Rockford Ravn fortælle om inspirationen til sit projekt, med afsæt i begrebet serendipitet. Det kommer til at handle om, hvordan intuition og proces er med til at forme hans kreative proces og skabe nye forbindelser.

Morten dokumenterer GTA V-universet gennem sin karakter i spillet. En form, han selv har valgt at kalde "virtuel gonzo antropologi". Projektet Fear and Loathing in GTA V udstilles aktuelt i Irland på Science Gallery i Dublin, og har fået omtale fra store internationale medier som BBC, VICE, og ZEIT. Det er tidligere blevet udstillet på offentlige institutioner for samtidskunst i Tyskland og Sydkorea.


s mere om Mortens arbejder: http://mortenrockfordravn.com/ - og følge med i hvad han laver på Instagram @MortenRockfordRavn - https://www.instagram.com/mortenrockfordravn/ 

Praktisk Info

Hvor

IDA Innovate

(bygningen ved siden af IDA Mødecenter) Kalvebod Brygge 33

1780 København V


Hvornår

Torsdag d. 24. maj 2018

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

23. maj 2018 - kl. 23:59


Antal pladser

25


Ledige pladser

20


Arrangementsnr.

327323


Arrangør

IDA IT


Medarrangører

IDA Fremtidsteknologi