Arrangement

Technomania: Digital transformation og ny vækst – med startups som vækstmotor

Natasha Friis Saxberg vil give et indblik i de teknologier og trends, der indenfor få år kommer til at påvirke mennesker, organisationer og industrier.

Messecenter Herning, Herning

Onsdag d. 02. oktober 2019

Kl. 13:00 - 13:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 02. oktober 2019 - kl. 10:59

 

Beskrivelse

I dette oplæg deler Natasha, hvordan startups kan inspirere store organisationer til nye måder at arbejde på, hvor agilitet og et konstant kundefokus sikrer vækst på kort og langt sigt. Som forfatter til bogen Homo Digitalis, vil hun udfolde, hvordan vores basale behov kan spores i vores digitale adfærd, og hvordan vi med fokus på mennesket kan arbejde med digital vækst og transformation i praksis.

Bio:
Natasha Friis Saxberg har arbejdet med digital vækst, venture og innovation gennem to årtier, hun har stiftet flere globale startups og boet i New York i en årrække, hvor hun har hjulpet danske startups ind på det amerikanske marked. Hun har været associeret partner hos Instituttet for Fremtidsforskning, er forfatter til “Homo Digitalis”, der kobler menneskets behov med digital adfærd, og har desuden været vært på web tv-programmet ”Tech and The City” fra Nasdaq i New York.

Natasha har arbejdet med corporate venture siden 2015, senest som Head of Venture Development hos Maersk Growth. Hun arbejder i spændingsfeltet mellem startups, venture kapital og organisationer, med teknologi, vækst og entrepreneurship i centrum. Hun har en fast klumme på finans.dk om digitalisering og fremtidens teknologier. Hun er næstformand i Fonden for Socialt Ansvar, med i Disruption Taskforce og Digital Hub Denmarks Advisory board samt med i ATVs Digitale Vismænd-gruppe og næstformand i Fonden for Socialt Ansvar. Natasha har flere gange været på top 100-listen over de mest indflydelsesrige kvinder i Europa inden for teknologi, og er nomineret som en af de 100 mest indflydelsesrige kvinder i Danmark.


Obs! Om Technomania:
Technomania er en del af hi-messen i Herning. For at deltage i Technomania, skal du også have billet til hi-messen. Billetter er gratis.

Du bestiller din fribillet direkte hos hi-messen.

Technomania er stedet, hvor IDA er med til at vise toppen af dansk teknologi frem på både traditionelle og mere utraditionelle måder. På messen fokuserer vi på emner som fremtidsteknologi, industri 4.0, digitalisering og i år vil bæredygtighed også være et stort tema.
Midt i hele hi-messen, fylder vi hal F med den sidste nye teknologi, 4 scener med talere, startups, udstillere, spil og meget andet sjovt.

Få mere info om Technomania.

 

Praktisk Info

Hvor

Messecenter Herning

Vardevej 1

7400 Herning

Hal F - Amfi-scenen


Hvornår

Onsdag d. 02. oktober 2019

Kl. 13:00 - 13:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 02. oktober 2019

Kl. 10:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

92


Arrangementsnr.

332830