Arrangement

Teknologisk foredrag med Nikolaj Sonne

Kom med til et informativt og underholdende tech-foredrag i selskab med DR's egen gadget sheriff Nikolaj Sonne, der er en af Danmarks førende IT-eksperter med skarpe holdninger og kommentarer til teknologi, trends og udvikling.

Silkeborg

Torsdag d. 06. december 2018

Kl. 17:30 - 20:30

Gratis

 

Beskrivelse

Kom med til et informativt og underholdende foredrag i selskab med Danmarks Radios egen gadget sheriff Nikolaj Sonne, der er en af Danmarks førende IT-eksperter med skarpe holdninger og kommentarer til teknologi, trends og udvikling. Nikolaj Sonne er uddannet journalist og arbejder til daglig på Danmarks Radio, hvor han siden 2009 har været vært på tech-programmet ”So ein Ding”.

Tidligere arbejdede Nikolaj som journalist og redaktør på gadgetmagasinet, ”GEAR”, hvor han vandt FDIMs pris ”Bedste Danske WebTV” tilbage i 2008.

”Nikolaj Sonne er et forbillede ved sin evne til at kombinere høj faglighed med bred appel. Ved sin personlige og originale måde at kommunikere på, formår han at smitte os med sin begejstring og nysgerrighed for den teknologiske verdens fremskridt”. Sådan blev Nikolaj beskrevet, da han i 2011 modtog DR’s sprogpris og, begejstringen og nysgerrigheden er bestemt ikke blevet mindre siden da.

Gennem hans arsenal af metaforer, ironi og passion formår Nikolaj på levende og underholdende vis at formidle viden om kunstig intelligens, robotter, blockchain, bitcoins, droner, selvkørende biler, overvågning og meget andet, så alle kan være med – uanset teknologisk indsigt.

Foredraget vil blive afholdt ved SVM Automatik A/S i Silkeborg, der har lovet at lægge lokaler samt lidt til svælget i form af sandwich + øl/vand.

Før/efter foredraget vil der også være muligt for at få en lille rundvisning i SVM´s produktion, og en hyggelig snak med nogle af deres ingeniører.

*** BEMÆRK ***

Pr. 1. juni 2016 indføres et udeblivelse-gebyr på 200 kr. på alle gratis arrangementer fra Maskinteknisk Gruppe, IDA Østjylland.

Udeblivelse-gebyret vil blive opkrævet, hvis du undlader at deltage i arrangementet uden at have annulleret din deltagelse før den officielle frist for afmelding.

Sådan virker udeblivelses-gebyret:

Når du deltager i en begivenhed, vil den ansvarlige for arrangementet, medbringe en liste over tilmeldte deltagerne. Det er dit eget ansvar at blive registreret på listen. IDA sender en faktura for udeblivelses-gebyret på 200 kr. til alle, der ikke er registreret på listen.

 

Praktisk Info

Hvor

SVM Automatik A/S

Brogesvej 10

8600 Silkeborg


Hvornår

Torsdag d. 06. december 2018

Kl. 17:30 - 20:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

04. december 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

100


Ledige pladser

2


Arrangementsnr.

329024


Arrangør

Maskinteknisk Gruppe, IDA Østjylland


Medarrangører

Elektroteknisk Gruppe, IDA Østjylland

IDA IT

IDA Lederforum Midt/Vest

IT Gruppen, IDA Østjylland

Silkeborg Afdeling, IDA Vestjylland

Aarhus Afdeling, IDA Østjylland