Arrangement

Terkel - The Motherfårking Musical i Tivoli Koncertsal

Fans af Terkel, Jason, Fede Dorit, Stewart Stardust, Saki og alle de andre uforglemmelige karakterer fra Anders Matthesens vildt populære Terkel i knibe (2004) bliver nu vakt til live igen!

København

Fredag d. 08. marts 2019

Kl. 18:00 - 22:30

Fra 950 kr.

2 pladser tilbage

 

Beskrivelse

Terkel går stadig i 6.A sammen med sine klassekammerater Jason, Sten, Saki, Silas, Johanna og Dorit m.fl. Men tidsbilledet er flyttet til 2019. Offentlige besparelser og skolebørnenes daglige hærgen har gjort, at Terkels skole, Kastanjevangen Skole, ikke er blevet istandsat siden sidst vi mødte Terkel. Og den er altså noget faldefærdig. En dag i Arnes musiktime, hvor Terkel må nøjes med en triangel, spiller Jason en vild trommesolo. Jasons trommespil begrænser sig ikke kun til trommesættet, men fortsætter ud over lærerens skrivebord, væggen, skabet, vinduerne, instrumenterne, lamperne og en faldstamme. Alt med lyd i. Faldstammen, der er ligeså forfalden som resten af Kastanjevangen Skole river sig løs og rammer Terkel i baghovedet, så han besvimer. Her starter Terkels mareridt som vi kender det. Hvor han bliver hjemsøgt af dårlig samvittighed, skolens bøller, psykotiske veganere, Dorits spøgelse og endda sine egne forældre....

Anders Matthesen, der skabte Terkel i knibe, udtaler: - ”Jeg har ikke selv noget med TERKEL - THE MOTHERFÅRKING MUSICAL at gøre, men giver nu med glæde faklen videre til holdet bag forestillingen. Jeg er sikker på, at Terkel og co. er i gode hænder, og jeg ser frem til at se det færdige resultat.”

Inden forestillingen starter vi i A Hereford Beefstouw – Tivoli lige udenfor Tivoli kl 18 med at indtage deres Bøf Bearnaise menu inkl. fri salatbar. Drikkevarer udover første drik (et glas rød- eller hvidvin, øl eller vand) er for egen regning. mail mig, hvis man ønsker andet end ovennævte f.eks. fisk.

Forestillingen går i gang kl. 20. O billetterne, som jeg fik fingre i presale er på række 19 midtfor :-).
Billetter forsøges sendt via email eller uddeles under spisningen.

IDA Kulturforum v/ Henrik Nielsen mobil 40504154 henrik@web4it.dk

 

Praktisk Info

Hvor

Tivoli Koncertsal

København

Vi mødes i A Hereford Beefstouw


Hvornår

Fredag d. 08. marts 2019

Kl. 18:00 - 22:30


Pris

Medlem af arrangør

950 kr.

Ledig

950 kr.

Medlem

950 kr.

Seniormedlem

950 kr.

Studiemedlem

950 kr.

Tilmeldingsfrist

01. marts 2019 - kl. 12:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

2


Tilvalg

1 Ledsager

950 kr.

Arrangementsnr.

327320


Arrangør

KulturForum, IDA København