Arrangement

Test, type og talent

Kunne du godt tænke dig at blive bevidst om dine styrker og svagheder i forbindelse med jobsamtaler, tests og samarbejdsopgaver på dit første arbejde? På kurset Test, Type og Talent får du mulighed for at øge din præstation på arbejdsmarkedet.

Onsdag d. 18. september 2013

Kl. 10:00 - 15:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Øg din præstation og trivsel gennem kurset ” TEST, TYPE og TALENT”

Arrangementet, er for nyligt dimitterede ingeniører som bliver testet i forbindelse med ansættelsessamtaler og skal arbejde sammen med andre i det første job.

Alle mennesker er lige gode, men alle mennesker er ikke lige gode til alt. Stort set overalt i tilværelsen er det vigtigt at være klog på egne og andres naturlige personlige styrker. At kunne skelne mellem naturlige og tillærte styrker, for at fremme de bedst mulige præstationer er væsentligt  i en studiemæssig – som i en erhvervsmæssig sammenhæng.

Du har nu muligheden for, gennem dette kursustilbud, at få identificeret nogle af dine mest grundlæggende personlige præferencer, og dermed få udbygget din viden om det der i mange stillingsopslag beskrives som din relations kompetence. Relations kompetencer handler om, at begå sig blandt andre, at anvende og aflevere sin faglige viden til og sammen med andre. At forstå andres forskellighed, og medvirke til at denne forskellighed kan blive en styrke og ikke en begrænsning.

Inden kurset skal du udfylde en Jungs Type Indikator, en test godkendt af Dansk Psykologforening, og en test der på verdensplan er en af de mest anvendte til forståelse af en persons personlige præferencer.

Testen danner grundlag for en generel skriftlig tilbagemelding, som du får udleveret på kurset efter at teori og øvelser er afsluttet.

Du vil på kurset høre en række oplæg som efterfølges af relevante øvelser med de øvrige deltagere.

Underviser er Kenneth Carstensen, karrierecoach i IDA. Han har mange års undervisningserfaringer med denne test.

Deltagelse i kurset er gratis. Vær opmærksom på at du vil blive opkrævet et gebyr på 250 kr. hvis du afmelder dig senere end 11/9 samt hvis du udebliver fra kurset. 

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Onsdag d. 18. september 2013

Kl. 10:00 - 15:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

04. september 2013 - kl. 02:00


Antal pladser

16


Ledige pladser

2


Arrangementsnr.

307872


Arrangør

IDA Young Professionals