Arrangement

Til hest med IDA

Er du gammelt heste menneske eller har du aldrig siddet på en hest før ? Det er lige meget, for der er plads til alle.

Søndag d. 02. november 2014

Kl. 12:00 - 16:00

Fra 50 kr.

 

Beskrivelse

Finn Larsen, der ejer og bestyrer Klithuse Military Klub inviterer sammen med IDA Event på en søndag til hest I Tranum Plantage. Finn Larsen var Gardehusar i hans yngre dage, og har altid boet et sted med stald. Hans datter Lærke Larsen, der var en af de to danske ryttere, der kunne kvalificere sig til OL I London 2012, har sine heste stående i KMK og træner her til dagligt. De har masser af erfaring med heste, så her er alle i gode hænder. 

Der tildeles en hest pr. person, der matcher rytterens niveau, så rider vi lidt i ridehuset, så alle ryttere kan blive siddende til hest, når vi tager turen i skoven. 

Så er du frisk på at komme væk fra computeren og få lidt skidt under neglende, så er her muligheden for en sjov og anderledes søndag. 

Vi vil forsøge at arrangere sammenkørsel, såfremt dette er muligt. 

Ved spørgsmål og koordinering af kørsel mv. kontakt: Charlotte Østergaard Pedersen, tlf.: 60 20 91 50 

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ svarende til arrangementets reelle pris. Afbud kan gøres online www.ida.dk. I hastetilfælde kan afbud meldes til cro@ida.dk eller aau@ida.dk.

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Søndag d. 02. november 2014

Kl. 12:00 - 16:00


Pris

Studiemedlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

29. oktober 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

11


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

311597


Arrangør

Universitetsudvalg, IDA Nord