Arrangement

Tina Dickow - inkl. spisning

Vi skal høre Tina Dickow i KulturCenter Limfjords store Koncertsal. Inden koncerten mødes vi til lidt mad på Annexet i Skive.

Skive

Lørdag d. 10. maj 2014

Kl. 18:00 - 22:00

Fra 375 kr.

 

Beskrivelse

Inden koncerten spiser vi på Annexet (Søndre Boulevard 3, 7800 Skive). Her vil der blive serveret en to retters menu samt een genstand (vin/øl/vand).

Koncerten starter kl. 20 og foregår i koncertsalen, KulturCenter Limfjord, Skyttevej 12, Skive.

Tina Dickow startede 2013 med at tage landet rundt med “The Other Side Tour”. En turné hvor hun, i selskab med Helgi Jonsson og Dennis Ahlgren, i mere end to timer kom vidt rundt i bagkataloget og desuden spillede sange af Steffen Brandt og Pia Raug.

Turen var overalt udsolgt – fra Esbjerg til Aalborg, fra Herning til København. I hovedstaden måtte der ni koncerter i Glassalen til for at klare den massive efterspørgsel.

Publikum og pressen var så begejstret, at hun har besluttet at tage endnu en tur rundt, ikke mindst for at spille i nogle af de byer der ikke blev plads til sidst, og denne gang er der heldigvis blevet plads til Skive, hvor hun vil spille i den smukke Koncertsal i KulturCenter Limfjord. Sidst Tina Dickow gæstede Skive, blev hun desværre placeret i Hal A, men denne gang vil hun med sikkerhed finde sin rette plads i Koncertsalen.

Tilmelding er bindende.
 

Pressen skrev:

“En fantastisk oplevelse.” (Gaffa 6/6)

“Tina strålede i Aalborg. Det kan være svært at finde højdepunkter på en aften, hvor der var rigtig mange.” (Nordjyske Stiftstidende 6/6)

“Alt i alt en aften der startede fint og sluttede perfekt.” (Fyens Stiftstidende 5/6)

“Alt i alt blev den totalt udsolgte aften én af dem, som publikum formentlig sjældent glemmer. Det var ganske enkelt fremragende.” (Lokalavisen Esbjerg)

“Man er ikke på noget tidspunkt i tvivl om, hvorfor Tina Dickow har været et selvskrevet navn på såvel den danske som udenlandske musikscene i så mange år.” (Liveliga)

 

Praktisk Info

Hvor

Annexet Café & Sportsbar

Søndre Boulevard 3

7800 Skive


Hvornår

Lørdag d. 10. maj 2014

Kl. 18:00 - 22:00


Pris

Ledig

375 kr.

Medlem

375 kr.

Seniormedlem

375 kr.

Studiemedlem

375 kr.

Tilmeldingsfrist

09. maj 2014 - kl. 02:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

0


Tilvalg

1. ledsager

375 kr.

Yderligere ledsager

495 kr.

Arrangementsnr.

310246


Arrangør

Viborg Afdeling, IDA Vestjylland