Arrangement

Tintin film

Aalborg

Søndag d. 30. oktober 2011

Kl. 14:30 - 17:00

Fra 0 kr.

 

BeskrivelseTil alle jer, som har læst Tintin………

Nu genopliver Steven Spielberg Tintin i filmen Enhjørningens hemmelighed og du har mulighed for at se den i biografen i 3D med din familie. Glæd dig til denne spændende eftermiddag i selskab med Tintin og Kaptajn Haddock.

Enhjørningens Hemmelighed begynder, som de fleste Tintin-historier, på en helt almindelig dag. Denne gang er Tintin en tur på loppemarkedet, hvor han falder over en fin model af et gammelt tremastet skib, som han køber med henblik på at forære den til Kaptajn Haddock. Da Kaptajn Haddock kommer på besøg og Tintin viser ham skibet bliver han ellevild og slæber Tintin med hen til sin lejlighed. Kaptajnen har nemlig et maleri hængende, der forestiller én af hans forfædre – friherren af Hadoque – og bag friherren ses på maleriet det selv samme skib, som Tintin netop har købt en model af. Da Tintin vender tilbage til sin lejlighed opdager han, at modellen er blevet stjålet og scenen er sat til en af de mest underholdende Tintin film.

Du kan medbringe 1 ledsager og max til 3 børn. Der er begrænset deltagerantal og tilmeldingen er bindende.

Pris for medlem, ledsager og børn over 11 år: 65 kr. og børn under 11 år 55 kr.

Det er bedst hvis børnene er over 6 år, da filmen er i 3D.  I prisen for arrangementet er der billet til biografen samt popcorn og cola. Vi mødes foran Biocity til udlevering af billetter.


Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor

BioCity - Aalborg

Kennedy Arkaden

9000 Aalborg


Hvornår

Søndag d. 30. oktober 2011

Kl. 14:30 - 17:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Børn

55 kr.

Arbejdsledig, medlem

65 kr.

Medlem

65 kr.

Seniormedlem

65 kr.

Studiemedlem

65 kr.

Ledsager til medlem

65 kr.

Tilmeldingsfrist

30. oktober 2011 - kl. 00:00


Antal pladser

110


Ledige pladser

2


Arrangementsnr.

124311


Arrangør

Aalborg Afdeling, IDA Nord