Arrangement

Trafikafvikling og fremkommelighed ved arbejde på veje i drift

Vejdirektoratet har igennem mange år har udgangspunkt i fremkommelighed, når arbejder på veje i drift gennemføres. Det gælder såvel ved mindre vejarbejder, som ved større arbejder som f.eks. Holbækmotorvejens udvidelse.

Mandag d. 09. marts 2015

Kl. 16:00 - 18:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Med vedtagelsen af den nye vejlov har der fra regeringens og organisationernes side været stort fokus på fremkommeligheden, særligt ved vejarbejder og i forhold til koordinering af disse.

Pt. foregår der en række større anlægsarbejder i bl.a. Hovedstadsområdet, udført af både Vejdirektoratet som eksterne aktører. Det betyder, at det er svært at bevæge sig længere strækninger uden at blive påvirket af vejarbejde. Vejdirektoratet arbejder derfor for at koordinere og optimere trafikafviklingen med henblik på at sikre, at trafikanterne generes så lidt som muligt.

De omfattende anlægsarbejder forventes at fortsætte. Med anlæg af en letbane i Ring 3, en ny forbindelse over Femeren, den sidste etape af Frederikssundsmotorvejen mm. vil der fortsat foregå store anlægsarbejder i mange år fremover, der også kommer til at påvirke trafikken på de kommunale veje. Med udgangspunkt i den nuværende situation i Hovedstadsområdet vil der blive givet en række eksempler på, hvad der findes af muligheder for at sikre trafikafviklingen.

Formålet er, at give bl.a. de kommunale trafikansvarlige en indsigt i nogle af de procedurer og redskaber, der kan sikre en så god trafikafvikling som muligt – nu og i fremtiden.

 

Praktisk Info

Hvor

Se mødetavlen


Hvornår

Mandag d. 09. marts 2015

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

08. marts 2015 - kl. 23:59


Antal pladser

40


Ledige pladser

9


Arrangementsnr.

313754


Arrangør

IDA Trafik og byplan