Arrangement

TV MIDTVEST 25 års Jubilæumsshow

TV MidtVest har 25 års Jubilæum. Kom til TV MidtVest’s Jubilæumsshow med Per Hansen i stationens nye multimediehus, hvor han vil fortælle om nogle af sine mange oplevelser blandt skæve eksistenser og give visuelle oplevelser på det 8 x 4 m store lærred.

Holstebro

Torsdag d. 04. december 2014

Kl. 19:00 - 22:00

Gratis

 

Beskrivelse

Det er 25 år siden Per Hansen første gang tonede frem på TV skærmen på TV MidtVest. Vi er mange, som husker hans medrivende udsendelser med og om spændende originaler. Nu er der mulighed for at møde Per Hansen igen. Og denne gang ansigt til ansigt.

I anledning af 25 års jubilæet vil TV MidtVest gerne invitere dens seere med som gæster. Kom og nyd nogle timer i Per Hansens selskab. Denne aften vil han fortælle om nogle af sine mange oplevelser fra sin tid på TV MidtVest.

Det bliver også et gensyn med nogle af de skæve eksistenser, som Per Hansen mødte på sin vej. Vi ser klip med blandt andre: Bulder, Marie fra Vedersø, Thyboerne og manden i høstakken. Per vil give dem alle et ord med på vejen og så har han derudover lovet at finde noget af det frem, som har gjort allermest indtryk på ham, da han var med til at lave det. Begivenheder, som virkelig har rørt ham. Per har ydermere et par gemt i ærmet. Han vil ikke forinden røbe hvad det er, men siger med et skælmsk smil: Ja, jeg må hellere gå til bekendelse overfor seerne nu så mange år efter.

Denne aften bliver der også mulighed for at stille spørgsmål til Per Hansen.

Der er allerede totalt udsolgt, men det er lykkedes os at reservere 24 billetter til denne enestående aften.

Under arrangementet serveres kaffe, kage, frugt og chokolade.

 

Praktisk Info

Hvor

TV Midtvest

Søvej 2

7500 Holstebro


Hvornår

Torsdag d. 04. december 2014

Kl. 19:00 - 22:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

02. december 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

17


Ledige pladser

1


Tilvalg

Ledsagere

100 kr.

Arrangementsnr.

312638


Arrangør

Seniorudvalg, IDA Vestjylland