Arrangement

Udfordringer ved facader udført med glaskonstruktioner og pudsede facader

Ved mødet behandles glaskonstruktioner, som er en stadig større del af bygningers facadeudformning, men som kun få har kendskab til. Desuden vises eksempler på pudsproblemer på forskelligt underlag, som murværk, isolering og pladematerialer.

Aarhus C.

Torsdag d. 15. januar 2015

Kl. 16:00 - 18:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Glaskonstruktioner er en stadig større del af bygningers facadeudformning. Det er få, som har kendskab til disse specielle bygningsdeles projektering og udførelse. IDA Syn og Skøn har derfor indbudt to erfarne ingeniører - Lars Jørgensen, Ole G. Jørgensen Rådgivende Ingeniørfirme ApS samt Carl Axel Lorentzen, Glasfakta - til at fortælle om erfaringer og vise løsninger og problemstillinger ved disse specielle konstruktioner.

Herudover vil ingeniørerne Keld Egholm, Erik Brandt og Tommy Bunch-Nielsen fortælle om forskellige former for pudsløsninger og hvad de kan afstedkomme af problemer, fx puds på murværk, fiberarmeret puds på udvendig facadeisolering og puds på pladematerialer. Herunder fortælles om ventilerede og ikke-ventilerede konstruktioner samt vindtætte afdækninger i facader.

 

Praktisk Info

Hvor

EY-Huset

Værkmestergade 25, 15. sal,

8000 Aarhus C.


Hvornår

Torsdag d. 15. januar 2015

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

15. januar 2015 - kl. 23:59


Antal pladser

60


Ledige pladser

42


Arrangementsnr.

313169


Arrangør

IDA Syn og skøn