Arrangement

Udskær dine egne steaks med C.H.P Gøttsche og IDA

Rib-eye, Mørbrad, Entrecote – lyder disse stykker kød bekendte og vil du gerne lære at skære disse ud?

Herning

Onsdag d. 09. april 2014

Kl. 17:30 - 21:00

Fra 425 kr.

 

Beskrivelse

Så kom med til IDA’s første udskæringskursus, hvor vi under kyndig vejleding fra slagterne ved Gøttsche, vil lære om vigtigheden af det rette udstyr og hvor på dyret de forskellige udskæringer befinder sig.

Efter en gennemgang af dyret og udstyret vil slagteren foretage de største udskæringer og herefter vil vi selv foretage de mindre udskæringer, således at vi tager den lærte teori og benytter den i praksis.
Der vil være en kok tilstede, til at vejlede i tilberedningen af et måltid med de forskellige kødstykker. 

Herefter vil der være spisning i form af højbelagt smørrebrød med tilhørende øl eller sodavand.

I prisen er der inkluderet ca. 5 kg kød til at tage med hjem pr. deltager, der vil være udtræk om de forskellige udskæringer således at fordelingen sker nogenlunde ligeligt.                                

 

Kontaktperson:
Benjamin Juul 
+45 28 97 07 41
201209650@hih.au.dk

 

Praktisk Info

Hvor

C.H.P.GØTTSCHE

Bredgade 25

7400 Herning


Hvornår

Onsdag d. 09. april 2014

Kl. 17:30 - 21:00


Pris

Ledig

425 kr.

Medlem

425 kr.

Seniormedlem

425 kr.

Studiemedlem

425 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

625 kr.

Tilmeldingsfrist

26. marts 2014 - kl. 01:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

16


Tilvalg

Ledsager

625 kr.

Arrangementsnr.

309664


Arrangør

Herning Afdeling, IDA Vestjylland