Arrangement

Udvid dit netværk med en guided kajaktur og en ristet pølse

Silkeborg

Lørdag d. 15. juni 2013

Kl. 10:00 - 18:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Prøv at sejle kajak på Silkeborgsøerne - Oplev de fantastiske muligheder for at sejle i kajak lige midt i IDA Silkeborgs område.

Nu får du muligheden for at komme i gang, med først en kyndig vejledning i basale færdigheder af Havkajakskolen.dk og senere med en guided tur med dit IDA netværk ude på Silkeborgsøerne. Vi afslutter med at netværke hen over en ristet pølse fra Slagter Bo og en øl/vand.

Vi får:
- Kajakundervisning
- Frokostsandwich
- Guided kajaktur på Silkeborgsøerne
- IDA netværk hen over en ristet pølse og en kold øl/sodavand


En dag på Julsø i kajak med IDA Silkeborg giver dig dét der skal til for at du kommer sikkert på vandet på den indlagte kajaktur. Så kan du altid bygge videre på dine kajakfærdigheder når du har fået smag for det.

Havkajakskolen.dk skriver selv: De er vant til fra Søværnet at vægte søsikkerheden højt og har derfor det bedste udstyr og uddannelse på markedet. De bruger deres ekspertise fra Forsvaret i udannelse og sikkerhed. De laver undervisningen der er tilpasset dig. De har rammerne og ekspertisen – vi udfylder dem.

Vi starter med at få en grundlæggende indføring i de kajakfærdigheder der skal til på den senere sejltur. Vi kommer omkring grundlæggende redningsøvelser ved kæntring, hvordan du kommer sikkert ud og op i kajakken, introduktion til makkerredning og selvredning. Få anvist den rigtige roteknik fra starten – den energirigtige roteknik forebygger skader, og du vil kunne ro langt længere uden at syre til i overkroppen. Demo af det bedste udstyr på markedet. Havkajakskolen medbringer havkajakker i mange forskellige størrelser, også en der passer netop dig.
 
Læs mere på hjemmesiden: havkajakskolen.dk
Her  vil du også finde kurser der kan udbygge de basale kajakfærdigheder du lærer. Start med denne kajaktur med IDA Silkeborg, tag hjem og træn, og find moduler der passer dine nye behov.

Havkajakskolen har alt udstyr i form af våddragter, kajakker osv.  Du skal medbringe badetøj og fornuftigt udetøj i forhold til vejret.

Efter at have lært de basale kajakfærdigheder og sejlet en tur på Silkeborgsøerne vil der stå en grill med et par ristede pølser og en kasse med blandet øl/vand og vente ved De Små Fisk.

De Små Fisk er et fint rekreativt område ud til Silkeborgsøerne, hvor der vil være fin lejlighed til at parkere familie og venner til at støtte op om arrangementet. Pladsen ligger syd for vejen fra Silkeborg til Sejs, umiddelbart inden Sejs, ca. 3 km fra Silkeborg.


Pris: Kr. 700 for IDA Medlemmer. Kr. 850 for øvrige. (incl. Kajakudstyr og fortæring)

 

Praktisk Info

Hvor

Pladsen "De Små Fisk"

Sejsvej/Hattenæsvænget

8600 Silkeborg


Hvornår

Lørdag d. 15. juni 2013

Kl. 10:00 - 18:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

700 kr.

Ledig

700 kr.

Medlem

700 kr.

Seniormedlem

700 kr.

Studiemedlem

700 kr.

Ekstern mødedeltager

850 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

850 kr.

Ledsager til medlem

850 kr.

Tilmeldingsfrist

10. juni 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

12


Ledige pladser

6


Tilvalg

Ledsager

850 kr.

Arrangementsnr.

997408


Arrangør

Silkeborg Afdeling, IDA Vestjylland