Arrangement

Udvikling og produktion af højeffektive ventilatorer hos Novenco Building & Industry

På dette gå-hjem-møde hos Novenco Building & Industry, skal vi først høre om energi optimering med EC+ Aksial og eksempler på optimering af ventilationsanlæggene, rundvisning på fabrikken efter pausen, hvor vi også skal høre om Tunnel og Carpark system.

Næstved

Onsdag d. 12. september 2018

Kl. 17:00 - 20:30

Gratis

 

Beskrivelse

Hos Novenco Building & Industry, skal vi først høre om energi optimering med EC+ Aksial og bliver gennemgået eksempler på optimering af ventilationsanlæggene. Efter pausen er der rundvisning på fabrikken og besøget slutter med at vi skal høre om Tunnel og Carpark systemer.

Mere om Novenco Building på www.novenco-building.com

Program:

Kl 17:00 Indledning ved IDA og Novenco Building & Industry

Kl 17:05 Hvem er Novenco Building & Industry

Kl 17:30 Energi optimering med EC+ Aksial ventilator

Optimering udnyttelse af dynamiske tryk og reduktion af systemtab

Case med Klimacentraler m.m.

Kl 18:30 Pause

Kl 19:00 Besøg på fabrikken/rundtur

Kl 19:45 Tunnel og Carpark systemer

Kl ca. 20:30 Tak for besøget

Efter hvert indlæg er der afsat tid til spørgsmål.

Kort om Novenco Building & Industry A/S.

At Novenco ikke længere laver ventilation til både vand og land har givet en anden mulighed for at arbejde meget mere målrettet med udviklingen af markedet til lands.

Før var der altid fokus på de store marine og offshoreprojekter, da den del af selskabet stod for i hvert fald to tredjedele af Novencos omsætning. Lars Erik Knaack har været med siden 2009, og kørte som økonomidirektør parløb med den tidligere administrerende direktør Steen Rasmussen, inden bestyrelsen i slutningen af 2014 udnævnte ham til adm. direktør i Novenco Building & Industry A/S.

Novenco lever nemlig i høj grad af at være med helt fra start af, når kunder udvikler for eksempel nye luftbehandlingscentraler.

- Vi kan bruge år på at hjælpe og supportere kunden, men det er jo først, når varen sættes i produktion, at vi får ordrerne, forklarer han.

At 2016 endte med et større underskud, skyldes netop, at nogle projekter blev udskudt og først blev sat i produktion i 2017. Ordreindgangen steg med mere end 30 procent fra 2016 til 2017.

I dag er der godt 200 ansatte i Novenco Building & Industry, heraf de godt 150 på Industrivej på Ydernæs. 50 af dem er funktionærer, og så er der 100-110 ansatte i produktionen inklusiv vikarer, som der typisk er 10-30 af alt afhængigt af, hvor travlt her er.

Dertil kommer fire kontorer i udlandet, hvoraf det i Holland er det absolut største med omkring 35 ansatte, et i England med seks ansatte og kontorer i Tyskland og Dubai med hver en mand, som har kontakt til de forskellige agenter.

Arrangementet udbydes i samarbejde med Energiforum Danmark.

Det er gratis at deltage dog opkræves et gebyr på DKK 200,-, dersom evt. afmelding ikke sker inden 3. dage før afholdelsen.

Er du ikke medlem af IDA eller har du ikke i forvejen en brugerprofil skal du oprette en brugerkonto her >
Brugerprofilen giver dig adgang til at tilmelde dig arrangementer, deltage i debatten på Universe og downloade præsentationer fra vores arrangementer. Bemærk, ved oprettelse af brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

 

Praktisk Info

Hvor

Novenco-Building

Industrivej 22

4700 Næstved

Industrivej 22, 4700 Næstved


Hvornår

Onsdag d. 12. september 2018

Kl. 17:00 - 20:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

10. september 2018 - kl. 14:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

22


Arrangementsnr.

327689


Arrangør

BYG Sjælland, IDA Sjælland


Medarrangører

IDA Energi

IDA HVAC

IDA Mechanical

IDA Mechanical Sjælland

IDA Proces

IDA Sjælland

Sydsjællands Afdeling, IDA Sjælland