Konference

Vær med til at skabe fremtiden sammen med IDA Young Professionals

Den 28/2 skaber vi fremtiden i IDA Young Professionals – Og vi har brug for DIN hjerne! Så sæt kryds i din kalender og vær med til en intens, sjov og lærerig dag. Vi sørger for super inspirerende omgivelser og masser af lækker mad hele dagen, HELT GRATIS!

København Ø

Lørdag d. 28. februar 2015

Kl. 10:00 - 18:00

Gratis

 

Beskrivelse

Vi synes i IDA Young Professionals at vores medlemmer er rigtig vigtige, og derfor ønsker vi at give jer mulighed for at skabe fremtiden i IDA Young Professionals sammen med os. Vi har hyret den eksterne facilitator, Bastian Overgaard, som er specialiseret i lyn-workshops, der fyrer op for nytænkning via humor og professionel leg. Han har bl.a. faciliteret workshops for Novozymes, Uddannelses- og Forskningsministeriet, Danske Bank, Københavns Kommune og DTU.

Du vil blive en del af en tænketank og være med til at udvikle koncepter til fremtidige aktiviteter og byde ind med dine tanker og kompetencer i et ideelt og tværfaglige forum. Du vil samtidig få et unikt indblik i IDA Young Professionals, organisationsudvikling og masser af inspiration til kreativ udvikling og effektiv videndeling.

Vi starter kl. 10.00, lørdag d. 28. februar med velkomst og morgenmad. I løbet af dagen vil der være fuld forplejning og vi slutter med drinks, middag, festlig stemning og hvad der ellers dertil hører.

Arrangementet er kun for IDA Young Professionals medlemmer. Er du ikke medlem af netværket, kan du sende en mail til csn@ida.dk og melde dig ind. Medlemskabet er gratis for IDA medlemmer. Eksterne kan tegne en personligt gæstemedlemskab for kr. 400 om året.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i IDA Young Professionals

 

(Bemærk: Begrænsede pladser)

 

Eventuelle spørgsmål angående arrangementet rettes til:

IDA Young Professionals

Niklas Jagd Cvetanovski

Tlf.: 61794448

e-mail: niklas.jcv@gmail.com

 

Praktisk Info

Hvor

DARE2mansion

Vermundsgade 13-15

2100 København Ø

"Garagen"


Hvornår

Lørdag d. 28. februar 2015

Kl. 10:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

26. februar 2015 - kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

7


Arrangementsnr.

313640


Arrangør

IDA Young Professionals