Arrangement

Vanebryderdagen 2014

Verden drives af dem, der tør tænke i nye baner. Nytænkning og idegenerering er vejen til konkurrencefordele og til at forebygge og vinde over kriser. Er du og din virksomhed frontløbere eller hersker vanens magt?

Holte

Tirsdag d. 27. maj 2014

Kl. 08:30 - 16:00

Gratis

 

Beskrivelse

Tilmelding via Teknologisk Institut, husk at klik i "Medlem af IDA" for at opnå IDA-rabatten.

”Den sværeste vane at ændre, er den vi ikke kender” – på Vanebryderdagen 2014 sætter vi fokus på både dig, dit job og din virksomhed. Du får inspiration og værktøjer til at se på dig selv og virksomheden med ”nye øjne”. Du lærer at vinde på grund af forandringer – mere end på trods af forandringer og det bliver en stærkt personligt involverende dag, hvor du får øget fokus, energi og argumenter til at skabe vanebrydere og idemagere i din egen organisation – og måske i dit eget liv?

Er din organisation bedst til at beslutte eller eksekvere – forskellen kan være netop det, der afgør, om I opnår succes!

Tag springet, bryd vanen og oplev den frihed, energi, innovation og kreativitet der ligger i at sejre over ”plejer”. Vi glæder os til at se dig og dine kolleger d. 27. maj på Vanebryderdagen 2014.

Program
08:30 - 09:00 Indtjekning med kaffe
 
09:00 - 09:10 Indledning ved dagens konferencier og facilitator, Stine Bo
Stine Bo, Habitmanager, Habit Manager
Stine Bo et energibundt uden lige og er partner i Habitmanager®. Hun skaber udvikling og vækst indenfor alle typer af private som offentlige virksomheder og i alle brancher. Stine fungerer som coach, foredragsholder og idéudvikler for ledere, medarbejdere og sportsfolk på alle niveauer såvel som privatpersoner der ønsker at nå deres mål.
 
09:10 - 10:00 Når ledelse bliver en livsfarlig vane…
Christian Ørsted, Ledelsesrådgiver, underviser og foredragsholder
Hvordan kan vi være verdens lykkeligste nation og alligevel brænde ud som aldrig før? Moderne ledelse består af ledelsesprincipper, der har øget vores effektivitet og ført til enorm fremgang – men som har vist sig at have en uhyggelig slagside. I stedet for at stille spørgsmålstegn ved ledelsens måde at lede på, eller de ressourcer, vi har til at løse en given opgave, bebrejder vi os selv. Sådan siger Christian Ørsted, forfatter til den anmelderroste bog »Livsfarlig ledelse«. Oplev ham gøre op med performancekulturen og de myter og vaner om motivation, anerkendelse, personlig udvikling og teamwork, der har bredt sig som en virus i vores samfund.
 
10:00 - 10:20 Pause med snacks
 
10:20 - 11:10 Fuckr med din hjerne!
Jan Hellesøe, manipulator og tryllekunstner
Hvorfor er vaner hjernens bedste ven? Og hvorfor kan vi snyde vores hjerne og den os? Mød en manipulator, der kender hjernes små vaner og tricks og få metoder til at gennemskue dem. Fra det øjeblik Jan går på scenen, er det umuligt at afgøre om du ser en illusion, bliver hypnotiseret eller manipuleret. Du får ikke kun mesterlig og enestående underholdning, men du får også håndgribelige teknikker med dig hjem, så du selv bliver meget bedre til at spotte en løgn eller en overspringshandling, når du hører den næste gang. Du bliver klogere, du lærer ting du kan bruge selv, du ser hypnotiske teknikker, mental magi og manipulation udført af en meget omhyggeligt forberedt ekspert.
 
11:10 - 11:20 Kort pause
 
11:20 - 12:00 Offentliggørelse af Vanebryderprisen 2014
Uffe Ellemann, Mogens Lykketoft og Poul Erik Skammelsen
Mød Uffe Ellemann, Mogens Lykketoft og Poul Erik Skammelsen og hør, om overvejelserne bag programmet. Det politiske TV2 magasin Ellemann|Lykketoft tildeles Vanebryderprisen 2014 for deres vedvarende indsats for at hjælpe danskerne med at forstå det internationale politiske skakspil ved at diskutere aktuelle problemstillinger fra hele verden. I et unikt program hvor de to tidligere politiske modstandere Uffe Ellemann-Jensen (V) og Mogens Lykketoft (S) nu mødes respektabelt og åbent som statsmænd, formår de sammen med værten Poul Erik Skammelsen, at fange seerne og fremstille og belyse komplicerede problemstillinger så tilpas enkle, at vi får lyst til at høre og lære mere. Desuden medvirker de 3 til, at vi som danskere inspireres til at drøfte politik mere lyttende, lærende og reflekterende og medvirker herigennem til at vi som danskere udvikler vores politiske standpunkter baseret på viden i stedet for baseret på vaneholdninger.
 
12:00 - 12:45 Frokost
 
12:45 - 13:40 Alting handler om indstilling
Søren Holmgreen, top-motivator, mentaltræner og olympisk guldvinder
Det er nemt at lade den ene dag tage den anden og helt glemme at stoppe op og reflektere. Men det kræver mod og vilje at vælge et lykkeligt og succesrigt liv som til fulde lever op til den - om end lidt fortærskede - frase om at ”se muligheder frem for begrænsninger”. Det mod og den vilje har foredragsholder og forfatter Søren Holmgren der med sine to olympiske guldmedaljer og sit prisvindende salgstalent har bevist, at man når langt med mod – trods det, at han faktisk er blind. Søren er mentaltræner for flere danske elitesportsfolk og lovede sig selv tidligt i livet, at hans øjensygdom ikke skulle begrænse ham, og de værktøjer han har brugt hertil beriger han nu danske organisationer med.
 
13:40 - 14:00 Pause
 
14:00 - 14:45 Gør nye ideer og forandringer til din konkurrencefordel!
Torben Wiese, Vanebryder, Habitmanager A/S
Det der har bragt dig derhen, hvor du er i dag, bringer dig ikke nødvendigvis derhen hvor du gerne vil være i morgen. For at nå nye mål, skal der tænkes nyt og gamle vaner skal brydes - for forandring er lig med nye ideer der fører til udvikling. Netop nu er det vigtigt, at vi ikke kun søger trygheden i de gamle og kendte ideer, men også søger udfordringen i det ukendte. Torben Wiese er Danmarks førende vanebryder og hjælper organisationer og private med at bryde vanetænkningen, slippe tøjlerne og omfavne det vi endnu ikke har lært. Ægte forandringsledelse kommer fra ideer og handling der bobler op nedefra i organisationen.
 
14:45 - 15:00 Kort pause
 
15:00 - 16:00 For at forandre vaner, må man først forstå
Suzanne Bjerrehuus, jurist, tv-vært og foredragsholder Karen Thisted, journalist og foredragsholder
Mød to markante kvinder som aldrig har været bange for at sige deres mening højt og tydeligt. Suzanne og Karen har været venner i ca. 40 år, og i alle de år har de begge haft fingrene nede i alt, hvad der har interesseret dem af samfundsrelevante emner, de har rent ud sagt knoklet hele livet som debattører, journalister og forfattere- og politik og jura. Journalisten Karen og juristen Suzanne har sammen skabt et tv-koncept hvor de er rygende uenige og med vægtige argumenter diskuterer alt mellem himmel og jord. Hør, hvordan uenighed kan skabe fremdrift og debat, og få et festligt indblik i baggrunden for deres beslutning om at bryde egne og danskernes vaner og fordomme.
 
16:00 Trådene samles af Stine Bo

Arrangementet laves i samarbejde med Teknologisk Institut og for IDA medlemmer reducere vi prisen med 500 kr.

Tilmelding via Teknologisk Institut, Husk at klik i "Medlem af IDA" for at opnå IDA-rabatten.

Talere
CHRISTIAN ØRSTED har i 15 år undervist tusindvis af ledere og rådgivet danske og internationale virksomheder. Et arbejde, der har udløst talrige priser, bl.a. en bronze-løve i Cannes. Christian er desuden kendt som ledelseseks­pert fra bl.a. DR2 Deadline, Aftenshowet og Dagbladet Børsen. Bestsellerbogen Livsfarlig ledelse i 2013 og blev i anmeldelsen af Berlingske Business kaldt “en kandidat til en af årets bedste ledelsesbøger”. Christian uddanner hvert år hundredvis af ledere, kon­sulenter og projektledere på sine kurser i lederskab, forretningsudvikling og organisationspsykologi og har stiftet CoachingManagement – en af Danmarks mest efterspurgte uddannelser i udviklingsledelse.

JAN HELLESØE er kendt fra DR2 programmet ”Fuckr med din hjerne”. Han har ikke overnaturlige evner, men en imponeren­de viden om, hvordan man kan manipulere med den menneskelige hjerne. Han har tidligere ernæret sig som illusionist i Las Vegas og lever i dag af at optræde for firmaer samt private events, holde foredrag, og rådgive teatre om illusioner. Blandt andet har han arbejdet sammen med Rune Klan og Jan Gintberg i tilblivelsen af deres seneste shows. I de senere år har hans interesse været fokuseret på psykologiske mani­pulationer ved hjælp af trance, tankeeksperimenter og andre psykologiske greb.

SØREN HOLMGREEN har vundet to olympiske guldmedaljer i disciplinen goalball, som er et boldspil for blinde. Ved OL i Sydney 2000 og Athen 2004, hvor han og hans hold bragte guldet hjem til Danmark, var han endda topscorer ved begge turneringer. Han har besteget et bjerg, han har vundet IBM’s pris for bedste nye sælger i Europa, Mellemøsten og Afrika i 2006. Søren er desuden men­taltræner for flere danske elitesportsfolk og –hold og er mentor i et rollemodelsprogram for blinde børn og unge.

KAREN THISTED er forfatter til flere biografier om blandt andre Lise Nørgaard, Jane Aamund, Erik Balling og Lisbet Dahl og med samtalebogen ”Det skal mærkes, at vi lever” blev hun pludselig én af de hurtigtst sælgende danske forfatter nogensinde . Hun er kendt for sin skarpe tunge og umiddelbarhed, som vi alle mærkede da hun sammen med Huxi Bach skabte radiohistorie med ”Den løse kanon”. Nu har hun sammen med veninden Suzanne Bjerrehuus sat fokus på prostitution i ”Mormors bordel” og de udforsker nu også sammen ungdomskulturen i dag i ”Mormors vilde ungdom”.

SUZANNE BJERREHUUS har haft en karriere der spænder vidt: fra miss Danmark, fotomodel, jurist og tv-vært til konsulent hos Mercuri Urval og chef for de konservatives Poli­tisk- økonomiske afdeling på Christiansborg. Hun er ikke bange for ytre sig om alt, der betyder noget for hende, og hun er blevet kendt som den herlige men skrappe paneldeltager i Mads og Monopolet. Da hun blev syg med kræft brugte hun sin vilje til at hjælpe andre i samme situation, og i dag kan vi alle følge hende på TV når hun sammen med Karen Thisted laver narrestreger.

TORBEN WIESE er valgt til Danmarks 2. mest motiverende foredrags­holder. Han er Jyllands Postens faste ledelsesrådgiver på JP.dk, han står bag det nye HR- og ledelsesværktøj Vane Workshopboksen® og er bestsellerforfat­ter til bøgerne Bryd vanen og nå dine mål samt Bøj fisken mens den er frisk. Torben har 25 års erfaring inden for salg, ledelse, samarbejde og forandringer og har, som en af de mest benyttede foredragshol­dere, udviklet over 3000 danske og udenlandske virksomheder, kommuner og offentlige institutioner og over 200.000 ledere og medarbejdere. Desuden uddeler han hvert år Vanebryderprisen. Glæd dig til et inspirerende, provokerende, sjovt og motive­rende indlæg. Se mere på www.habitmanager.com

STINE BO er et energibundt uden lige og er partner i Habitma­nager®. Hun skaber udvikling og vækst indenfor alle typer af private som offentlige virksomheder og i alle brancher. Stine fungerer som coach, foredragsholder og idéudvikler for ledere, medarbejdere og sportsfolk på alle niveauer såvel som privatpersoner der ønsker at nå deres mål. Hun er Vanebryder, Fiskebøjer og Flowrider af hjertet og har mere end 14 års erfaring som professionel elite sportsudøver og som selv­stændig med speciale indenfor udvikling, opnåelse af ekstraordinære mål, præstationsforbedring, træning og motivation.

 

Praktisk Info

Hvor

Hotel Comwell Holte

Kongevejen 195 C

2840 Holte


Hvornår

Tirsdag d. 27. maj 2014

Kl. 08:30 - 16:00


Pris

Medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

26. maj 2014 - kl. 02:00


Antal pladser


Ledige pladser


Tilvalg

Ledsagere

0 kr.

Arrangementsnr.

310400


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden