Arrangement

Vegetarmad - Niche eller mainstream?

Spiser du stadig kød? Så undrer du dig måske over begreber som flexitar, vegetar og veganer. Kom og bliv klogere på tidens hotteste fødevaretrend.

IDA Conference, København V

Torsdag d. 25. april 2019

Kl. 19:00 - 21:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Der er en stigende interesse for at leve vegetarisk og vegansk. Motivationen kommer fra flere vinkler – det kan drives af et ønske om at leve sundere, at redde miljøet/klimaet eller en modvilje mod at slå dyr ihjel. Det har givet anledning til en stor vækst indenfor vegetar- og veganer mad, og enhver restaurant med respekt for sig selv har et vegetarisk alternativ på menuen. Kom til aftenens møde og hør forskellige vinkler på vegetarisme fra definition og tendens, ernæring, produktudvikling og miljø/klimaperspektivet.

Program

Rune-Christoffer Dragsdahl, Generalsekretær i Dansk Vegetarisk forening – ”Hvorfor vegetarisk? – Historie, motiver og udvikling”

Sisse Fagt, Seniorrådgiver, DTU fødevareinstituttet – ”Vegetarmad – trend eller døgnflue”

Michael Søgaard Jørgensen, lektor, Institut for Planlægning, AAU – ”Klima- og miljøeffekter af vegetarisk kost”

Lars Aarup, Analyseschef, Coop – "Plantefars eller plantefis - hvor bevæger de grønne forbrugere sig hen?


Der vil være en pause med lidt sødt til ganen undervejs.

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V


Hvornår

Torsdag d. 25. april 2019

Kl. 19:00 - 21:30


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Firmamedlem

100 kr.

Medlem af arrangør

100 kr.

Ledig

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

150 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 24. april 2019

Kl. 02:00


Antal pladser

80


Ledige pladser

43


Arrangementsnr.

330651