Arrangement

"Velkommen til forsiden"

Hjørring

Tirsdag d. 11. oktober 2011

Kl. 19:30 - 22:30

Fra 0 kr.

 

BeskrivelseSkuespiller Hugh Grant, generaldirektør Kenneth Plummer, den svenske Kong Gustav og nu Nepo Teatrets David Owe… Alle har de oplevet at blive afsløret i mindre heldige situationer, for derpå at blive udstillet i pressen. I David Owes tilfælde, er det dog hans karakter i Nepo Teatrets forestilling Velkommen på forsiden, der er tale om. Den britiske dramatiker Joe Penhalls stykke er en sort komedie om den usunde symbiose mellem pressen og de kendte og deres fælles jagt på penge og berømmelse. Her spiller David Owe den unge tv-berømthed Tommy, der falder i klørene på to snedige journalister, spillet af Henrik Prip og Laura Drasbæk. Empati og moral må vige, da de to rovdyr fra sladderpressen forsøger at lokke Tommy i en fælde, og alle midler tages i brug – forklædninger, løgne og skjult kamera - og Tommy presses til at fortælle alt om sit privatliv.
 
Tabloidaviserne er de seneste år blevet mere og mere aggressive og opfindsomme i deres måde at tilegne sig historier på. Det kulminerede i den store skandale, hvor den engelske avis News of The World for nyligt blev afsløret i at have foretaget tusindvis af ulovlige aflytninger.

Efter forestillingen inviteres publikum til en hyggelig eftersnak med skuespillerne i restauranten med et mindre traktement.

Medvirkende:
Laura Drasbæk, David Owe, Henrik Prip

Prisen for at deltage er kr. 300 pr. person og tilmeldingen er bindende.


Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor

Hjørring Teater

Nørregade 24

9800 Hjørring


Hvornår

Tirsdag d. 11. oktober 2011

Kl. 19:30 - 22:30


Pris

Arrangør

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

300 kr.

Medlem

300 kr.

Seniormedlem

300 kr.

Studiemedlem

300 kr.

Ledsager til medlem

300 kr.

Tilmeldingsfrist

03. oktober 2011 - kl. 00:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

20


Arrangementsnr.

124234


Arrangør

Vendsyssel Afdeling, IDA Nord