Arrangement

Velsmurt – Spis dig fra inflammationspræget sygdom, overbelastningsskader og andre skavanker

Du går til lægen med en løbeskade eller ondt i ryggen – og kommer tilbage med G-ordet: G som i gigt. Og G som i gammel, tilføjer du måske for egen regning.

København V

Tirsdag d. 23. oktober 2018

Kl. 17:00 - 20:30

Fra 175 kr.

 

Beskrivelse

Eller du får lavet et rutinemæssigt helbredstjek og kommer hjem med advarsel om forhøjet sukkertal, kolesterol og andre tegn på alderstrykket. Men lad nu være med at opgive dig selv, for du kan sætte tiden tilbage!

En overkommelig og målrettet indsats hver dag gør en verden til forskel for, om du kan blive ved med at leve det liv, du ønsker, i stedet for at lade dig begrænse.

Dine kostvaner har afgørende betydning for evnen til at slå inflammationen, som både koster på helbredet og hverdagens overskud, ned. Ved at spise de rigtige ting stiver du immunforsvaret af og hjælper kroppen med at lindre symptomerne. Men hvad, hvordan, hvor meget kan være svært at gennemskue for menigmand.

Med afsæt i sin aktuelle bog ”Velsmurt” og sine tidligere bestsellere om antiinflammatorisk kost løfter ernæringsekspert Martin Kreutzer sløret for madens magi, og giver dig konkrete redskaber til, hvordan du spiser dig til et velfungerende immunforsvar. Foredraget berører også øvrige livsstilsfaktorer, og der er garanti for, at du går hjem med et hav af letanvendelige værktøjer.

Der vil være sandwich, kage, kaffe/te, vand under arrangementet.

NB: Der er et begrænset antal pladser til reduceret pris

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V

104


Hvornår

Tirsdag d. 23. oktober 2018

Kl. 17:00 - 20:30


Pris

Ledig

175 kr.

Studiemedlem

175 kr.

Medlem

250 kr.

Seniormedlem

250 kr.

Tilmeldingsfrist

21. oktober 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

327291


Arrangør

KompetenceForum, IDA København