Arrangement

Verdenskunst i Skovhuset ved Søndersø

Kunst fra Nordkorea, Kina og Mongoliet, værker af Per Kirkeby, Michael Kvium, Tal R., John Kørner og Svend Wiig Hansen samt vesteuropæisk og sydamerikansk kunst, som kunstsamleren Jens Olesen har indkøbt på sine rejser verden rundt.

Værløse

Onsdag d. 12. december 2018

Kl. 14:00 - 16:00

Fra 75 kr.

 

Beskrivelse

Særudstillingen i Skovhuset giver et yderst sjældent indblik i en stor privat kunstsamling. Sammen med Jens Olesens bror, kunsthistorikeren Lars Olesen, har Skovhuset fået lov at foretage en udvælgelse fra den enorme kunstsamling, skabt af en berejst erhvervsmand og kunstsamler. Det er således ca. 60 udvalgte værker – maleri og skulpturer, som nu vises frem med et særligt fokus på kunst fra asiatiske lande: Kina, Mongoliet og Nordkorea. Der indgår endvidere værker af vesteuropæiske og sydamerikanske kunstnere i præsentationen, fx franske Arman Fernandez, tyske Günther Förg og Andreas Golder, værker som han har erhvervet sig på sine rejser rundt i verden. Ligeledes vises værker af uruguayanske Ignacio Iturria, og danske kunstnere som Per Kirkeby, Tal R., Michael Kvium, John Kørner mfl. Næsten 40 kunstnere er repræsenteret i Skovhuset.

Skovhuset ved Søndersø er et udstillingshus, der danner rammen om kulturelle aktiviteter og arrangementer. Det smukke udstillingshus er beliggende i Furesø Kommune, i et af nordsjællands skønneste områder, omgivet af skov og sø.

Vi oplever udstillingen via en spændende omvisning, hvor husets kunstneriske og administrative leder, Annette Lindroos, som er mag.art i kunsthistorie, giver os en større forståelse for kunsten og kunstnerne.

Rundvisningen varer omkring 1 time, hvorefter vi drikker en kop kaffe eller et glas vin med et stykke dejlig kage i Skovhusets hyggelige cafè.

Besøget i Skovhuset er oplagt at kombinere med en tur rundt ved Søndersø, hvor der er et rigt dyreliv.

Pris for arrangementet er 75 kr.

Prisen dækker entre, omvisning samt kaffe/vin med kage.

Arrangør:

Nils Rude Petersen, mail rude-p@hotmail.com, mobil 42 44 85 09

 

Praktisk Info

Hvor

Skovhuset

Ballerupvej 60

3500 Værløse


Hvornår

Onsdag d. 12. december 2018

Kl. 14:00 - 16:00


Pris

Ledig

75 kr.

Medlem

75 kr.

Seniormedlem

75 kr.

Studiemedlem

75 kr.

Tilmeldingsfrist

10. december 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

25


Ledige pladser

4


Tilvalg

Ledsager

75 kr.

Arrangementsnr.

329398


Arrangør

SeniorForum, IDA København