Arrangement

Vi bygger Fyn - Hør om det nye SIMAC, Vollsmoseprojektet og uddeling af miljødiplomer

Kom til netværksmøde, hvor vi skal høre om det nye SIMAC på Svendborg Havn og om "Fremtidens Vollsmose". SIMAC har en anlægsbudget på 310 mio. og Vollsmose skal udvikles til en bidragende bydel med beboere, der uddannes til byggefagene.

Svendborg

Torsdag d. 13. december 2018

Kl. 15:30 - 18:00

Gratis

 

Beskrivelse

Vi indleder med en halv times networking, hvor vi giver god lejlighed til at tale med hinanden og skabe nye kontakter samtidig med, at vi får lidt godt til ganen.

Dernæst velkomst ved Susanne Toftager, Byg til Vækst og Christina Melvang, MiljøForum Fyn.

Det nye SIMAC på Svendborg Havn
Der skal bygges et nyt maritimt uddannelsescenter som led i ny bydel på nordre kaj i Svendborg Havn. Det nye campus bliver et fyrtårn indenfor de maritime uddannelser og projektet er muligt takket være en donation på 100 millioner kroner fra A.P. Møller Fonden. Det samlede anlægsbudget er på 310 millioner kr. Bestyrelsesformand Frederik Ejlers fra SMUC Fonden, som er bygherre på projektet, skitserer vejen frem mod den forventede indvielse i slutningen af 2021.
Vollsmoseprojektet
I forbindelse med gennemførelsen af infrastrukturplanen ’Fremtidens Vollsmose’, der understøtter udviklingen af Vollsmose fra at være et lukket boligområde til at blive en bidragende bydel, har Byg til Vækst haft en aftale om, at ledige fra området har fået uddannelse og beskæftigelse inden for byggefagene gennem praktik- og
lærepladsforløb i de virksomheder, som har været udførende på projektet. Susanne Toftager vil fortælle om projektet og de resultater, der er opnået.
Kl. 17.00 Uddeling af Miljødiplomer
AdvisoryBoardet for MiljøForum Fyn-Byggeri har besluttet at tildele bæredygtighedsdiplomer til medlemsvirksomheder involveret i redegørelsen for Bo- og aflastningsinstitutionen Tankefuld.
I forlængelse af dagens program vil vi uddele diplomer til medlemsvirksomheder, der har medvirket i godkendte miljøredegørelser for afsluttede byggerier.

Dansk Byggeri, IDA Fyn, Byg til Vækst og MiljøForum Fyn inviterer til endnu et fyraftensmøde i ”Vi Bygger Fyn”.
Netværket, der dækker Fyn, har fokus på rekruttering af arbejdskraft, innovation og nyt knowhow indenfor byggeri og anlæg samt formidling af aktuel viden om de kommende større fynske byggeprojekter.

HUSK tilmelding på Miljøforum Fyns hjemmeside

https://udviklingfyn.nemtilmeld.dk/180/

Kontaktperson medlem IDA Fyn og MiljøForum Fyn

/Inge Bagge Jacobsen, tlf. 2878 3778

 

Praktisk Info

Hvor

SEF A/S

Fåborgvej 44

5700 Svendborg


Hvornår

Torsdag d. 13. december 2018

Kl. 15:30 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

07. december 2018 - kl. 12:00


Antal pladser

60


Ledige pladser

9


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

329701


Arrangør

IDA Fyn


Medarrangører

Bygningsteknisk Gruppe, IDA Fyn