Arrangement

Virksomhedsbesøg DEIF A/S, Skive

Styringssystemer til vindmøller Deif er en af de største virksomheder i Midtjylland. Kom for at høre Michael Kornvig fortælle om Power Effiency. Der er også planlagt en rundvisning på virksomheden. Mødet vil foregå på engelsk.

Skive

Mandag d. 04. juni 2018

Kl. 17:00 - 19:30

Gratis

 

Beskrivelse

Fagteknik Vest inviterer til et spændende virksomhedsbesøg på DEIF A/S i Skive.
DEIF-koncernen blev etableret i Danmark i 1933 og er i dag verdensførende på det globale marked for grønne, sikre og pålidelige styringsløsninger til decentraliseret elproduktion til land og til vands. Sagt lidt mere enkelt, så sørger Deif med andre ord for, at strømmen aldrig går.

DEIF-koncernen er privatejet af grundlæggerens søn, har i dag mere end 650 medarbejdere og er repræsenteret på mere end 50 nøglemarkeder i alle egne af verden. 20 % af Deif’s medarbejdere arbejder inden for forskning og udvikling med at finde nye miljøvenlige måder at forbedre effektiviteten samt reducere vedligeholdelsesintervaller og brændstofforbrug for verdens elproducerende industrier.

Deif kalder det: POWER EFFICIENCY.

Michael Kornvig vil fortælle om forretningsområde- vindmøller.

Deif serverer sandwich og øl/vand.

Indlægget vil blive afholdt på engelsk.

Deltagelse er gratis for IDA medlemmer.

Bliv medlem af Fagteknik, IDA Vest
Medlemskab af Fagteknik, IDA Vest er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer.

Nyhedsmail Fagteknik, IDA Vest er gratis for alle!
Tilmeld dig Fagteknik, IDA Vest' nyhedsmail, det er gratis for alle.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

 

Praktisk Info

Hvor

DEIF A/S

Frisenborgvej 33

7800 Skive


Hvornår

Mandag d. 04. juni 2018

Kl. 17:00 - 19:30


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

03. juni 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

37


Arrangementsnr.

327444


Arrangør

Fagteknik, IDA Vestjylland