Arrangement

Virksomhedsbesøg hos CP ApS

IDA Sydsjælland inviterer til et spændende virksomhedsbesøg hos CP ApS. CP ApS er blandt de markedsledende inden for byggepladsindretning og udlejning af kontor- og mandskabsmoduler, containere, entreprenørmateriel, lifte og pavilloner.

Viby Sj

Onsdag d. 06. juni 2018

Kl. 18:00 - 21:00

Gratis

 

Beskrivelse

CP ApS blev grundlagt af Georg Bruun (død 2015) i 1986 og er en 100 % familieejet virksomhed, der i dag ledes af Georg Bruuns 31-årige datter, Julie Bruun. Virksomheden har i dag ca. 100 medarbejdere fordelt på tre adresser.

Egenproduktion af pavilloner

CP ApS producerer selv sine pavilloner, som typisk udlejes til virksomheder og kommuner, der midlertidigt mangler plads.

CP ApS’s pavillonkoncept består af enheder på 40 m², hvor alt er gennemtænkt ned til mindste detalje. De er bygget efter gældende bygningsreglementer og kan sammensættes på utallige måder og indrettes helt efter kundens ønsker, behov og økonomi.

Et pavillonbyggeri kan funktionelt og æstetisk nemt integreres og sammenbygges med eksisterende bygninger. Hvis pavillonerne arkitektonisk skal spille sammen med et eksisterende byggeri, kan CP ApS specialdesigne enheder. CP ApS både tegner, bygger, transporterer, opstiller og tilslutter pavillonerne.

CP ApS bruger udelukkende miljøgodkendte materialer i produktionen af pavillonerne, som bygges i tørt miljø i egne produktionshaller af egne tømrere. Det er med til at sikre høj byggekvalitet og garanterer rettidig leverance uden vejrligspåvirkende forsinkelser.

Arrangementet varer ca. 3 timer

Vi starter med en præsentation af virksomheden, derefter en virksomhedsrundtur og slutter arrangementet af med lidt mad og drikke.

Vi ses den 6. juni.

 

 

Praktisk Info

Hvor

CP ApS

Grønningen 12

4130 Viby Sj


Hvornår

Onsdag d. 06. juni 2018

Kl. 18:00 - 21:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

03. juni 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

27


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

327349


Arrangør

Sydsjællands Afdeling, IDA Sjælland


Medarrangører

BYG Sjælland, IDA Sjælland

Roskilde-Køge Afdeling, IDA Sjælland