Arrangement

Virksomhedsbesøg på Aalborg Havn A/S - med fokus på miljø og bæredygtighed

Kom og hør nærmere om, hvad Aalborg Havns arbejde med bæredygtig udvikling omfatter, herunder hvilke fremtidsplaner og ambitioner Aalborg Havn har på området – og kom med i bussen ud i krogene af havnens aktiviteter.

Aalborg Ø

Mandag d. 16. juni 2014

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Virksomheden Aalborg Havn A/S er Nordjyllands stærke partner på logistik og samarbejde. Aalborg Havn medvirker til at håndtere alle former og typer af gods, og via kombinerede transportløsninger til vands, lands og i luften kan alle former for logistik- og transportbehov fra Nordjylland til og fra resten af verden indfries. Aalborg Havn har ca. 70 medarbejdere, der varetager mange forskelligartede opgaver.

Aalborg Havn arbejder aktivt og langsigtet mod en bæredygtig udvikling. For Aalborg Havn betyder dette en vedvarende indsats for at øge energi- og ressourceeffektiviteten, samtidig med at der løbende udvikles mere miljøvenlige serviceydelser og løsninger til kunderne. 

Som samarbejdspartner og aktør lokalt og regionalt arbejder Aalborg Havn aktivt for at inspirere og præge til at tænke miljø og bæredygtighed ind i såvel forretningsudvikling som i udviklingen generelt.

Aalborg Havns initiativer er både på det meget håndgribelige niveau med eksempelvis etablering af solcelleanlæg, LED-belysning, energibesparelse på kraner, affaldsgenanvendelse – men der arbejdes også med hvordan bæredygtighed kan blive en del af havnens forretningsstrategi og give konkurrencefordele ifht. de kunder der serviceres. Oplægget vil berøre flere af de initiativer som er søsat, hvilke ambitioner der er for fremtiden og dele de væsentligste resultater der allerede er opnået – eksempelvis er en tredjedel af elforbruget reduceret på 3 år.

Som en del af oplægget er der rundtur på Aalborg Havn, for at se nogle af de initiativer der er blevet præsenteret. Aalborg Havn er ligeledes vært for en sandwich og vand. 

 

Praktisk Info

Hvor

Aalborg Havn

Langerak 19

9220 Aalborg Ø


Hvornår

Mandag d. 16. juni 2014

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

IDA Engineering Club

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

13. juni 2014 - kl. 02:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

31


Arrangementsnr.

310097


Arrangør

Miljøteknisk Gruppe, IDA Nord