Arrangement

Virksomhedsbesøg på Serman & Tipsmark – Specialist i hydrauliksystemer

Kom og hør Alex Laursen, adm. direktør og Kristian Eis, tekniske chef , som vil fortælle om virksomheden og give os en rundtur. De vil fortælle om virksomheden generelt, mødet med finanskrisen og de ændringer de har været igennem.

Brønderslev

Onsdag d. 22. oktober 2014

Kl. 17:00 - 18:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Vi skal høre fra Alex Laursen, Adm. Direktør, samt den tekniske chef Kristian Eis, der vil fortælle om virksomheden og give os en rundtur. De vil fortælle om virksomheden generelt, mødet med finanskrisen og de ændringer de har været igennem for at tilpasse forretningen.  Herudover vil de komme ind på hvordan de har grebet det an med at komme ind på offshore markedet, nye standarder og krav, og deraf afledte behov for andre teknologier.

Serman & Tipsmapks speciele er udvikling og fremstilling af hydrauliksystemer efter den enkelte kundes behov, og de kan tilbyde alt fra mindre HPU’er til store avancerede hydrauliske løsninger med sekvensstyring. Deres løsninger bruges i industri, offshore, mobil og energi sektoren.

Virksomheden blev oprindelig født i en garage af Per Kristoffersen, Claus Tipsmark og Per Lentz.

Per Kristoffersen og Per Lentz som kompagnoner og Claus Tipsmark med egen virksomhed. Navnet Serman & Tipsmark opstod, fordi Per Kristoffersen og Per Lentz kom fra henholdsvis Serritslev og Manna (deraf Serman) og fra efternavnet på ClausTipsmark.

De to virksomheder blev sammenlagt i 1994, og virksomheden er med tiden blevet større i Brønderslev, og der er blevet etableret serviceafdelinger i Odense og Sønderborg. I 1999 blev virksomheden opkøbt af Sanistål A/S og Serman & Tipsmark A/S er i dag et 100% ejet datterselskab af Sanistål A/S.

I 2014 er der cirka 70 ansatte fordelt på produktion/værksted, service, logistik, salg, PTA/udvikling og administration.

Serman & Tipsmark er vært for en sandwich og noget at drikke. 

 

Praktisk Info

Hvor

Serman & Tipsmark

Maltvej 12

9700 Brønderslev


Hvornår

Onsdag d. 22. oktober 2014

Kl. 17:00 - 18:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

20. oktober 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

30


Ledige pladser

18


Arrangementsnr.

312320


Arrangør

Vendsyssel Afdeling, IDA Nord