Arrangement

Virtuelle team - København

Torsdag d. 22. marts 2012

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Du lærer at forstå og tackle de sociale processer i virtuelle team, så du kommer i mål med de produkter eller ydelser, som teamet skal levere. Du hører, hvordan du ved brug af sociale medier får check på det virtuelle team - internt såvel som eksternt. 
Ofte bliver det sociale liv i teams og organisationer negligeret. Det betyder, at du ikke får udnyttet teamene ordentligt og ikke får skabt et tillidsfyldt og innovativt samarbejde.

Lær at håndtere de forskellige processer i dit virtuelle team, så samarbejdet bliver effektivt og dynamisk. Du lærer, hvordan du bliver en bedre leder ved at give kompetencen til dine medarbejdere/team medlemmer, så de bliver mere selvledende - og du kan tage dig af ledelsen. Du får indsigt i, hvordan du bruger den virtuelle infrastruktur i din organisation, så du bliver en god medspiller uden at miste styringen og samtidig forstår at skabe en stærk kommunikationsstruktur.

Du lærer at forstå og bruge sociale medier som samarbejdsplatform og hvordan du skaber nærvær og overblik mellem teammedlemmerne og mellem dig og teammedlemmerne.

Du hører om: 

  • Nærvær som virtuel leder
  • Teamets og organisationens infrastruktur
  • Sociale medier i samarbejdet 
  • Synkrone og asynkrone arbejdsprocesser
  • Virtuel fredagsbar

Ledelse af det virtuelle team handler om, at du skal skabe nærvær og relevans for medlemmerne, så de er  aktive på en virtuel platform.  Du hører om, hvordan du ved at bruge de rigtige medier til de rigtige processer skaber transparens i samarbejdet og dermed større tilfredshed og effektivitet i det virtuelle team.

Underviser
Henriette Palner Stick har arbejdet med virtuelt samarbejde og ledelse i de største organisationer i Danmark, og har skrevet bogen Virtuelle team.  Med sin baggrund som psykolog har hun et stærkt fokus på menneskelige relationer og samarbejde, samtidig med at hun selv er aktiv på en del sociale medier, og derfor har en stor interesse i teknologi og samarbejdsplatforme.

 

 

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Torsdag d. 22. marts 2012

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Arbejdsledig, medlem

200 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

200 kr.

Medlem

585 kr.

Seniormedlem

585 kr.

Ekstern mødedeltager

935 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.935 kr.

Tilmeldingsfrist

21. marts 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

4


Arrangementsnr.

124925


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden