Arrangement

Vores opdagelsesrejse ind i Bæredygtighed

Vores opdagelsesrejse ind i Bæredygtighed er en rejse fra vor tids Arrogance til fremtidens Ydmyghed

Aalborg

Lørdag d. 08. september 2018

Kl. 13:00 - 13:50

Gratis

 

Beskrivelse

Vores arrogance overfor altings sammenhæng, og manglende nysgerrighed overfor tanker og handlinger, der virker for progressive i forhold til det dominerende verdenssyn, har bragt os til de massive udfordringer, som vi står overfor i dag.

Rejsen ind i bæredygtighed er vor tids opdagelsesrejse. En individuel og fælles rejse ind i menneskets egen natur, og det store iboende udviklingspotentiale, som vi alle indeholder. Bæredygtighed handler nemlig ikke bare om at skabe anderledes produkter, det handler om en massiv opgradering af vores væren i verden. En væren, der skal opgraderes ved at væve nye Habits of mind ind i vores dagligdag.

Hanne kommer i sit foredrag ind på disse 3 simple Habits of mind, og bringer med sig dyb praktisk erfaring fra sin egen rejse til det bæredygtige lederskab i den danske Telecom industri. En rejse, der både gav styrke og åbnede porten til en dyb sårbarhed og forbundethed med alting.

Hanne Lindblad er den succesfulde og anerkendte CEO for mobilselskabet Call me, og kvinden bag Tal ordentligt kampagnen. Hun er i dag en del af Leading Humans, der har fokus på Fremtidens lederskab, og driver også selv to projekter, der understøtter SDG målene.

Hanne modtager gerne spørgsmål inden oplægget - så hvis du brænder inde med et spørgsmål med relevans til oplægget kan du sende det til hek@ida.dk.

 

Efter arrangementet er IDA Nord vært ved et glas koldt skummende økologisk fadøl fra Thy samt økologisk sodavand, til dem der hellere vil have dette.

 

 

Praktisk Info

Hvor

CREATE

Rendsburggade 14

9000 Aalborg

Lokale 3.107 (det store auditorium i stueetagen - ud mod vandet)


Hvornår

Lørdag d. 08. september 2018

Kl. 13:00 - 13:50


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

08. september 2018 - kl. 12:55


Antal pladser

249


Ledige pladser

221


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

328666


Arrangør

IDA Lederforum Nordjylland


Medarrangører

IDA Nord

Kompetenceforum, IDA Nord

Miljøteknisk Gruppe, IDA Nord

Vendsyssel Afdeling, IDA Nord