Arrangement

Water, Food, Energy - Fra Ressourceknaphed til Innovationsmulighed

Størstedelen af verdens vandforbrug går til at producere fødevarer, mens en stor del af energiforbrug går til at producere vand og mad, ligesom der bruges meget vand i den traditionelle energi-fremstilling

Aalborg

Torsdag d. 03. oktober 2013

Kl. 17:30 - 20:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

I 2050 vil vi være 9 milliarder mennesker på jorden. Global befolkningstilvækst, klimaforandringer og menneskers ønske om økonomisk velstand vil lægge pres på jordens ressourcer. At levere vand, fødevarer og energi til hele jordens befolkning bliver en massiv udfordring – og er dermed også en massiv innovationsmulighed.

Oplægget starter med en global tour gennem de væsentligste sociale, økonomiske og miljømæssige udfordringer nu og i fremtiden, som efterfølgende omsættes til muligheder for bæredygtig innovation. Deltagerne vil efter dette oplæg gå hjem med en større forståelse af de globale udfordringer omkring vand, fødevareproduktion og energi, og ikke mindst med konkret indsigt og levende inspiration til, hvordan disse udfordringer kan løses gennem innovation.

Om oplægsholderen:
Louise Koch er Antropolog & Innovationsrådgiver. Gennem en årrække har hun som konsulent og medarbejder arbejdet med bæredygtig innovation i større danske virksomheder, bl.a. Danisco og Grundfos. Hun er en aktiv deltager i det internationale felt omkring bæredygtig udvikling og virksomheders samfundsansvar, og hun er en levende og engageret foredragsholder med hjerne og hjerte som drivkraft.

Undervejs i oplægget serveres der sandwich, frugt, øl/vand og kaffe/the.

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Aalborg - 4. sal

Vestre Havnepromenade 1B, 4.sal

9000 Aalborg

4. sal


Hvornår

Torsdag d. 03. oktober 2013

Kl. 17:30 - 20:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

04. oktober 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

72


Ledige pladser

50


Arrangementsnr.

308240


Arrangør

IDA Nord


Medarrangører

Miljøteknisk Gruppe, IDA Nord