Arrangement

We'll meet Again

- En gribende teaterkoncert med gennemgående musik, der fortolker stemningen i Europa under 2. Verdenskrig.

Hillerød

Lørdag d. 09. april 2016

Kl. 15:00 - 18:00

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

 

Med sange udødeliggjort af store divaer som Vera Lynn, Marlene Dietrich og Liva Weel, fængsler og tryllebinder teaterkoncerten "We´ll Meet Again" publikum og fortæller en anderledes og gribende historie om kærlighedens vilkår i et brændende Europa.

På et feltlazaret, hvor militærstatus og nationalitet er underordnet i kampen for overlevelse, hvirvles en kvindelig sygeplejerske ind i krigens væsen og mangfoldige skæbner. Her har musikken helende kræfter og her lever kærlighed, sorg og smerte side om side med længslen efter frihed.

Med sange på både dansk, tysk, og engelsk samt mellemliggende dramatiske tekster, vil publikum blive taget med på en smuk og musikalsk rejse på tværs af krigens fronter. Med en palet af forskellige instrumenter skaber pianist Pojken Flensborg og multiintrumentalist Jacob Venndt det stærke og poetiske med og modspil til den kvindelige sygeplejerske - spillet af Eva Boland Koch - der midt i krigens nådesløshed, kæmper for at opretholde håbet og troen på en lys fremtid.

Glæd jer til velkendte sange som ”White cliffs of Dover”, ”Ich bin von Kopf bis Fuss”, ” I dit korte liv”, ”We’ll meet again” m.fl. i smukke og forrygende versioner.

Medvirkende

  • Pojken Flensborg
  • Eva Boland Koch
  • Jacob Venndt

Billetter udleveres ved indgangen.

 

 

Praktisk Info

Hvor

Café Slotsbio - Hillerød

Frederiksværksgade 11A

3400 Hillerød

Foye


Hvornår

Lørdag d. 09. april 2016

Kl. 15:00 - 18:00


Pris

Ledig

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

01. april 2016 - kl. 12:00


Antal pladser

12


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

130 kr.

Arrangementsnr.

315052


Arrangør

Hillerød Afdeling, IDA Nordsjælland