Webinar

Webinar – Brug hjernen til at læse hurtigere og huske mere

I en verden, hvor vi hver dag udsættes for massevis af information og viden, er det vigtigt hurtigt og effektivt at kunne navigere i denne informationsstrøm og finde den viden, vi har brug for. Webinaret kan ses frem til 11.6.2015.

Online Arrangement

Onsdag d. 11. marts 2015

Kl. 18:00 - 19:30

Fra 50 kr.

 

Beskrivelse

Brug Hjernen til at læse hurtigere og huske mere
 
I en verden, hvor vi hver dag udsættes for massevis af information og viden, er det vigtigt hurtigt og effektivt at kunne navigere i denne informationsstrøm og finde den viden, vi har brug for.
På denne aften kigger vi nærmere på, hvordan vi kan hjælpe hjernen med at opfange mange informationer hurtigt, og hvordan vi kan huske dem, når vi skal bruge dem.
Du vil lære:

• Sådan opfanger og kategoriserer din hjerne viden
• 7 væsentlige principper i din læsning
• Sådan skaber du overblik i din daglige læsning
• 4 trin til at huske alt, som du har brug for
• Mindmap – en måde at skabe overblik på

Webinaret vil trække på en del af den viden som bibringes på kurserne: Hurtiglæsning, Mindmap og Memoteknik. Der vil være få forklarende øvelser samt mulighed for at stille spørgsmål undervejs.
Det er vigtigt at du har en faglitterær bog ved hånden eller et fagblad, da vi skal bruge dette til en øvelse i at skabe overblik.

 

Praktisk Info

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 11. marts 2015

Kl. 18:00 - 19:30


Pris

Ledig

50 kr.

Medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

11. marts 2015 - kl. 17:00


Antal pladser

2000


Ledige pladser

1697


Arrangementsnr.

313251


Arrangør

KompetenceForum, IDA København


 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.