Webinar

WEBINAR: Er du privatansat? Se hvordan du kan bruge IDAs lønstatistik i lønforhandlingen

WEBINAR: Er du privatansat? Så se hvordan du kan bruge IDAs lønstatistik i lønforhandlingen og få gode råd til hvordan du forhandler en bedre løn!

Online Arrangement

Tirsdag d. 21. januar 2014

Kl. 17:00 - 18:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

IDAs lønstatistik er et af de mest værdsatte redskaber når det gælder om at forhandle sig til en bedre løn. Her kan du med fokus på fakta nemlig redegøre for, hvad du rettelig bør have som ingeniør eller cand.scient'er.

På dette webinar bliver du opdateret på den seneste lønudvikling for privatansatte og kan høre mere om, hvordan du anvender statistikken til at finde den løn, som du bør have. Lønstatistikken alene giver dig ikke en bedre løn, det skal du forhandle dig til! Derfor vil du også lære, hvordan du bruger lønstatistikken aktivt i din lønforhandling og vil få gode råd til lønforhandlingen generelt.

På webinaret møder du chefanalytiker cand.merc. Michael Simonsen som har haft det administrative ansvar med udvikling af IDAs lønstatistik samt faglig koordinator, cand.jur. Rikke Feldtmann Fenger og konsulent, cand.jur. Lars Budde som dagligt rådgiver IDAs medlemmer omkring løn, ansættelsesvilkår og forhandling heraf.
Webinaret kan ses direkte eller på et tidspunkt som passer dig. Under den direkte udsendelse er det muligt at stille spørgsmål via webinarets chat. Deltag i webinaret og få gode råd til hvordan du kan få en bedre løn.


Pris

Deltagelse er gratis for IDA medlemmer, men tilmelding er nødvendig.

Eksterne deltagere: 4850 kr.

 

Sidste tilmeldingsfrist

Sidste frist for tilmelding skal ske inden den 20. januar 2014.

 

Mødested

Foran din egen computer / tablet.

 

Tilmeldingsprocedure til webinaret

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enten. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

 

DOWNLOAD oplægsholdernes præsentationer:
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

 

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Foran din egen computer / tablet


Hvornår

Tirsdag d. 21. januar 2014

Kl. 17:00 - 18:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

4.850 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

4.850 kr.

Tilmeldingsfrist

20. januar 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

1000


Ledige pladser

619


Arrangementsnr.

309211


Arrangør

IDA


 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.