Webinar

WEBINAR: Indlæg fra Dansk Betondag 2013 (optaget 19. september 2013)

Online Arrangement

Tirsdag d. 31. december 2013

Kl. 02:00 - 02:30

Gratis

 

Beskrivelse

Her er det muligt at se nogle af indlæggene fra Dansk Betondag 2013

Bobledæk til Syddansk Universitet, Kolding Campus ved Carsten Olsen, Orbicon
Syddansk Universitets 14.000 m2 nye byggeri i Kolding bliver en arkitektonisk perle. For t opfylde de arkitektoniske krav er der anvendt komplicerede in-situ støbte betonkonstruktioner. Kom og hør om, hvordan bobledæk beregnes, hør om de beregnede nedbøjninger svarer til de faktisk målte, og om andre specielle forhold ved bobledæk og de andre specielle konstruktioner i bygningen.

Broen over Izmit bugten nær Istanbul ved Kent J. Fuglsang, COWI A/S
Hængebroen over Izmit bugten bliver verdens 4. længste hængebro, når den står færdig i foråret 2016. Broen opføres i et af verdens mest jordskælvstruede områder, og det stiller væsentlige krav til broens design og til den udsendte ingeniør på pladsen.

Højisolerede betonelementer til lavenergibyggeri ved Gunnar Hansen, Guldborgsund Elementfabrik A/S
I indlægget redegøres der for, hvordan skærpede energikrav har været med til at påvirke udviklingen af fremtidens betonelementer. Både med fokus på arkitektur, logistik og produktionsmetode.

Isbjerget ved Mikkel Frost, CEBRA a/s
Dette projekt er beviset på, at blot det er fantastisk og jordnært nok, kan virkelig god arkitektur overleve økonomisk krise. Hør hvordan en traditionel konstruktion gøres unik fx med en facade i terrazzo beton.

Renovering af boligbyggeri i Aarhus ved Kristian Buur, Rambøll
Med udgangspunkt i en renoveringssag fra Aarhus, ses der på beslutningsprocessen i forbindelse med renovering af et byggeri, eller om det bedre kan betale sig at rive det ned og bygge nyt. I indlægget demonstreres nyt simuleringsværktøj til kommunale bygherrer.

TailorCrete – Hvad er det for en fisk? ved Niels Christian Lønow, MT Højgaard A/S og Johannes Rauff Greisen, Teknologisk Institut
TailorCrete er et internationalt forsknings- og udviklingsprojekt, som demonstrerer, at nye design- og fabrikations-processer, f.eks. til fremstilling af krum armering, kan anvendes i praksis. Præsentationen giver et indblik i de praktiske udfordringer ved demonstrationsprojektet ”fisken”.

Udvikling af innovative betonelementer – testhus på DTU
ved Henrik Stang og Sanne Hansen, DTU Byg
I forbindelse med Connovate’s udvikling af innovative betonelementer – som udnytter de spændende muligheder, der ligger i at kombinere højstyrkebeton med højeffektive isoleringsmaterialer – er der opført et testhus på DTU. Der fortælles om udviklingsarbejdets udfordringer, og hvordan de søges undersøgt og løst gennem undersøgelser på testhuset.

 

 

Praktisk Info

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 31. december 2013

Kl. 02:00 - 02:30


Pris

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

31. december 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

475


Arrangementsnr.

309215


Arrangør

Dansk Betonforening


 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.